Kıvanç Tatlıtuğ çıtayı yine arşa çıkardı! Oğluna böyle seslendi: "Annen ile sana düşen kalbim"

Özel hayatıyla da büyük ilgi gören ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un son paylaşımı büyük ilgi gördü. Her hareketiyle gönülleri kazanmayı başaran ünlü oyuncu çıtayı yine arşa çıkardı. Oğlu Kurt Efe ile yaptığı paylaşımda oğluna seslenen Tatlıtuğ her zamanki gibi gönülleri yine fethetti.

2016 yılında Başak Dizer ile Paris'te hayatını birleştiren ve 2022 yılında oğlu Kurt Efe'yi kucağına alan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde baba olmanın tadını çıkarıyor. "Allah isteyen herkese nasip etsin.Düşünce yapısından tut, sabah kalkışlarım bile başka bir şekilde oluyor." diyerek baba olduktan sonra hayatının değiştiğinden her fırsatta bahseden ünlü oyuncu magazin dünyasının parmakla gösterilen eşi ve babalarından. Özel hayatıyla mercek altında olan ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük ilgi görüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ beyefendi tavrıyla yine beğeni topladı! Oğlu Kurt Efe ile...İLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ beyefendi tavrıyla yine beğeni topladı! Oğlu Kurt Efe ile...

ÇITAYI YİNE ARŞA ÇIKARDI!

Oğluyla çok fazla görüntü vermekten kaçınan Tatlıtuğ'un oğlu Kıvanç Tatlıtuğ ile yaptığı son paylaşım da büyük ilgi gördü. Oğlu ile kumsalda çekildikleri kareyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Tatlıtuğ paylaşımına düştüğü not ile çıtayı yine arşa çıkardı. Tatlıtuğ'un paylaşımı beğeni toplarken üzerine düştüğü "Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede?" notu da gündem oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Şarkıcı Selim Gülgören adeta ateş püskürdü! "Özgürlük, saygısızlık demek değildir"

Survivor'da korkunç kaza! Nagihan ölümle burun buruna geldiği anları anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Survivor'da korkunç kaza! Nagihan ölümle burun buruna geldiği anları anlattı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0