2021 Yaz Kur'an kursu kayıtları yarın başlıyor! Diyanet Yaz Kuran kursuna kayıt nasıl yapılır?

5 Temmuz Pazartesi günü başlayıp, 20 Ağustos Cuma günü bitecek olan Yaz Kuran kursu kayıtları 21 Haziran yarın başlıyor. Kız ve erkek Kuran kursu başvuru kayıtları için merak edilenler...

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Diyanetin açıklamalarına göre bu sene ki yaz Kuran kursu başvuruları cami, kurs ya da "www.diyanet.gov.tr" sitesi üzerinden 11 Temmuz'a kadar yapılabilecek. 4-22 yaş arasında olan kitlenin kayıt olabileceği kursta, 4-9 yaş civarındaki öğrencilerin velileri, bizzat ya da web sitesi üzerinden başvurabilecek. Bu gruba yalnızca yüz yüze eğitim verilecek.

Kuran-ı Kerim eğitimine kaç yaşında başlanmalı? Çocuklara Kuran ne zaman öğretilmeli?İLİŞKİLİ HABERKuran-ı Kerim eğitimine kaç yaşında başlanmalı? Çocuklara Kuran ne zaman öğretilmeli?

Çocuklara Kuran-ı Kerim nasıl öğretilir? Kuran öğrenme oyunlarıİLİŞKİLİ HABERÇocuklara Kuran-ı Kerim nasıl öğretilir? Kuran öğrenme oyunları

10-15 yaş arasındaki öğrencilerin eğitimlerinde isteğe göre yüz yüze ya da çevrim içi olacak.16-22 yaş arası öğrencilerde eğitimler sadece çevrim içi olacak.

Kur'an kurslarına, 7 yaş ve üzeri engelliler için de başvuru yapılabilecek. 5 Temmuz Pazartesi başlayacak Kur'an kursları 20 Ağustos Cuma günü bitecek.

BİR YORUM YAPIN 0