Nihat Hatipoğlu astroloji konusunda son noktayı koydu: Astrolojiye değil Kur’an’a bakın!

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na geçtiğimiz gün sahur programında yöneltilen bir soru sosyal medyada gündem oldu. Hatipoğlu, "Hayatımı astrolojiye göre yönlendirmem doğru mu?" diye soran Melek Bakan'a verdiği cevapla tartışmalara yol açan astroloji konusuna açıklık getirdi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca ekranlara gelen sahur programıyla izleyenleri bilgilendirmeye devam ediyor. Önceki gün yayınlanan programın yeni bölümünde stüdyodaki izleyicilerden biri Hatipoğlu'na "Hayatımı astrolojiye göre yönlendirmem doğru mu?" şeklinde bir soru yöneltti. 

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu

"GELECEĞİ TASARLAMAK DOĞRU DEĞİLDİR"

Son dönemlerin en merak edilen konularından biri olan 'astroloji' hakkındaki soruya yanıt veren Hatipoğlu "Gök bilimi ile uğraşmak bilimsel anlamda faydalıdır. Ancak astrolojiden hareketle fikir yürütmek, geleceği tasarlamak doğru değildir. Hayatı yönlendirmede bize ölçü Kur'an-ı Kerim ve Efendimiz olmalı" şeklinde konuşarak son noktayı koydu. 

Nihat Hatipoğlu sahur programı

Nihat Hatipoğlu sahur programı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0