Peygamber Efendimiz (sav) ‘ın vefat ettiğini yeni öğrenen küçük çocuk gözyaşlarını tutamadı

Sosyal medyada paylaşılan bir video izleyenleri duygulandırdı. Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in vefat ettiğini yeni öğrenen çocuğun gözyaşları izleyenlerin yüreğine dokundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) 7'den 70'e herkesin kalbinde geniş bir yere sahip. Müslümanların önderi olan Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in sevgisi çocuklara küçük yaşlarda öğretilmeli ve Efendimiz (s.a.v.)'i rol model alan alan nesiller yetiştirilmeli. Sosyal medyada paylaşılan küçük bir çocuğun videosu da Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in sevgisi ile yetiştirilmiş çocuklardan birini karşımıza çıkarıyor.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Ablasının "Peygamber efendimiz çok önceden vefat etti" sözlerini duyan küçük çocuk "Ben bilmiyordum yeni öğrendim. Öyle deme daha çok ağlayasım geliyor" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Küçük çocuğun Efendimiz (s.a.v)'e duyduğu sevgi izleyenleri de duygulandırdı. Videoyu izleyenler küçük çocuk için "Seni böyle yetiştiren anne babadan Allah razı olsun çocuk", "Helal olsun o Anneye ki çok güzel anlatmış peygamber efendimizi", "Peygamber efendimiz çocuğa nasıl güzel anlatılmış sevdirilmiş ki göz yaşları içerisinde öldüğüne inanamıyor" yorumlarını yaptı.

Recep öğretmen sıcaktan bunalan öğrencilerini 'su oyunu'yla serinletti!

İLİŞKİLİ HABER

Recep öğretmen sıcaktan bunalan öğrencilerini 'su oyunu'yla serinletti!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

Ahmet Ali Şahin 7 ay önce

Rabbım seni mahşer günü uğruna gözyaşı döktüğün o kutlu nebi ye komşu eylesin senin gibi bir evlat her kula nasip olmaz

Allah kulu 8 ay önce

Sıpa :)

kul ahmet 8 ay önce

ah bozulmasa o güzel yürekler

T.C. Vatandaşı 8 ay önce

Peygambar Efendimizin temsilcisi yeryüzünde sevgili minik üzülme. Yeterki Kaplten Allah'a ulaşmayı dileyin, Allah sana da bir mürşid nasip edecek İnşaallah.