Kanal7 ve TRT'den Regaip Kandili'ne özel yayınlar

Mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili, Müslüman alemince dualarla karşılanacak. İşte Kanal7 ve TRT'de Regaip Kandili'ne özel yayınlanacak programlar...

Üç ayların müjdecisi Regaip KandiliKanal7 ekranlarında Hayrettin Paşa Camii'nde gerçekleşecek yayınla karşılanacak. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan duahanlığında ihya edilecek kandil programında, bu mübarek gecede yapılacak ibadetler, dualar ve Allah'ın kullarına vaatleri konuşulacak. Açılış konuşmasını ve duahanlığını Necmettin Nursaçan'ın yapacağı programda Adem Karabey, Habip İspirli, Ahmet Aybar, İsmail Yıldız, Aziz Hardal, Yusuf Bozkurt Kuranı Kerim tilaveti ve ilahilerle yer alacak.

Kanal7 Regaip Kandili programı

Kanal7 Regaip Kandili programı

KANAL7 REGAİP KANDİLİ ÖZEL YAYINI

Dua kapılarının açık olduğu bu kutlu gecede, gecenin nuru ekranlara taşınacak. Regaip Kandili Özel programı Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nden canlı yayınla bu akşam 19.15'te Kanal7'de.

TRT'DE REGAİP KANDİLİ ÖZEL YAYINLARI

Üç ayların ilki Recep ayının ilk perşembe gecesi olan Regaip Kandili, TRT ekran ve radyolarında özel içeriklerle yer alacak.

  • TRT 1'de: KKTC'nin başkenti Lefkoşa'daki Dr. Suat Günsel Camii'nden gerçekleşecek "Regaip Kandili Özel Yayını" 11 Ocak Perşembe günü 20.00'da başlayacak.

  • TRT Müzik'te: Şair Ali Bektaş hadisler ve şiirlerle Adem Tay, Memduh Özyalvaç, Haluk Öcal ilahilerle ve Hafız Murat Taştekin kasidelerle gecenin faziletini anacak. "Rahmet Yağmuru" programı 11 Ocak Perşembe günü saat 17.15'te.

  • TRT Kürdi'de: Batman Necat Nasıroğlu Külliyesi'nden gerçekleşecek yayınla "Şeva Regaibe" programı saat 19.30'da.

  • TRT Türk'te: "Regaip Kandili Özel Yayını" saat 22.30'da.

  • TRT Çocuk'ta: Gün boyu çizgi film karakterlerinden "Regaip Kandili mübarek olsun" mesajlı spot videolar yayınlanacak.

  • TRT Radyolarında gün boyu Regaip Kandili'nin anlam ve önemine değinen yayınlar verilecek.

  • TRT TSR'de: Bu kutlu gece "Günebakan" programıyla anılarak saat 14.00'da Regaip Kandili üzerine sohbetler gerçekleştirilecek.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0