Şifa Salavatı! Her türlü hastalıktan kurtulmak için Arapça ve Türkçe şifa salavatı nasıl okunur

Vücut, göz, kalp, ruh ve her türlü hastalıktan kurtulmak için okunan Şifa Salavatı, hastalıkların defi için okunan en etkili dualardandır. Peki, Şifa Salavatının Arapça ve Türkçe okunuşu nasıldır? İşte Şifa Salavatı için bilinmesi gereken her şey...

Hastalıklarla mücadele eden birçok kişi, tıbbi tedavinin yanı sıra kalplere şifa olması için ve bu imtihanla mücadele etmeyi kolaylaştırmak için çeşitli dualar ve salavatlar okumaktadır. Hastalıkların defi için okunacak salavatlardan biri de Şifa Salavatıdır. Şifa Salavatı özellikle vücut, göz, kalp, ruh olmak üzere tüm bedensel hastalıklar için okunabilir. Allah'ın izni ile, inanarak ve sahih bir niyetle bu dua okunduğunda, hastalığın vücudu terk edeceğine inanılır. İşte hastalıklardan kurtulmak için Şifa Salavatı! Şifa Salavatının Türkçe ve Arapça okunuşu, anlamı...

Şifa Salavatı Arapça ve Türkçe

Şifa Salavatı Arapça ve Türkçe

ŞİFA SALAVATI ARAPÇASI

Şifa Salavatı Arapçası

Şifa Salavatı Arapçası

ŞİFA SALAVATI ARAPÇA OKUNUŞU:

  • Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin tıbbi’l-ku­lû­­bi ve devâihâ ve âfiyeti’l-ebdâni ve şifâihâ ve nûri’l-eb­sâri ve diyâihâ ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim.

Şifa Salavatı Arapça ve Türkçe

Şifa Salavatı Arapça ve Türkçe

ŞİFA SALAVATI TÜRKÇE ANLAMI:

  •  Ey Allah’ım ! kalblerin tabîbi ve devası, vucutların afiyeti ve şifâsı, gözlerin nûru ve ziyâsı olan Muhammed'e, âline ve ashâbına salât ve selâm eyle.

Balkon zeminlerinde fark oluşturmanın en basit yolu! Balkon zemini nasıl döşenir?

İLİŞKİLİ HABER

Balkon zeminlerinde fark oluşturmanın en basit yolu! Balkon zemini nasıl döşenir?

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

delii 4 ay önce

dedubluman