Hz. Yusuf gibi güzel olmak için dua! Yüz güzelliği için dua ve esmaül hüsna

Allah Teala kendisine samimiyetle edilen duaları kabul edeceğini, kendisine bir adım gelen kuluna 10 adım geleceğini buyurmuştur. Duanın gücüne inanan kişiler güzün güzelleşmesi için bir dua olup olmadığını merak etmektedir.

Birçok kişi fiziksel güzellik ve yüz güzelliğine önem verir. Güzelleşmek için hangi duanın okunacağı ise merak konusudur. Yüz güzelliği duası, güzelliğiyle dillere destan Hz. Yusuf duası olarak da bilinir. Bu dua kişinin içindeki güzelliğin dışarı yansıması için okunur. Hz. Yusuf'un yüz güzelliği duası, daha güzel ve alımlı görünmek, güzelliğiyle muhatabı sevindirmek için okunur.

yüz güzelliği için dua

yüz güzelliği için dua

HZ. YUSUF'UN GÜZELLİK DUASI

Güzelliğiyle dillere destan olmuş peygamber Hz. Yusuf'un güzelliği gibi güzel olmak için şu dua belirlenmiştir:

  • Bismillahirrahmanirrahim. Allahümmec alni ve nuru Yusuf’a ala vechi femen reani yuhibbuni mehabbeten.

Yüz güzelliği duası evlatlar için de okunabilir. Dua ederken en önemli şey niyettir. Salih ve dosdoğru bir niyetle, muradı sadece Allah Teala'dan bekleyerek samimi bir şekilde dua etmek gerekir. Anne babalar çocuğunun yüzü güzel olsun diye güzellik duası okuyabilir. Bu duanın gün içinde istenilen vakitte birkaç kez ya da namazlardan sonra okunması çok faziletlidir.

Hz Yusuf güzelliği için dua ve esmaül hüsna

Hz Yusuf güzelliği için dua ve esmaül hüsna

YÜZ GÜZELLİĞİ İÇİN ESMAÜL HÜSNA DUASI

Bismillahirrahmanirrahim

Ya Muktedir, Ya Kuddüs, Ya Vedud, Ya Latif, Ya Mucib, Ya Nur, Ya Musavvir

Allahümmec alni ve nuru Yusuf’a ala veçhi femen reani yuhibbuni mehabbeten Kul eûzu bi rabbin nâs Melikin nâs İlâhin nâs Min şerril vesvâsil hannâs Ellezî yuvesvisu fî sudûrin nâs Minel cinneti ven nâs

E lem neşrah leke sadrake. Ve vedagnâ anke vizrake Ellezî enkada zahrake. Ve rafe’nâ leke zikrake. Fe inne meal usri yusrâ İnne meal usri yusrâ Fe izâ feragte fensab. Ve ilâ rabbike fergab.

Amin.

Evlilikte en çok yapılan hatalar ve sağlıklı ilişki rehberi

İLİŞKİLİ HABER

Evlilikte en çok yapılan hatalar ve sağlıklı ilişki rehberi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0