Dünyaca ünlü rapçi Lil Jon İslam'la şereflendi! Arapça ve İngilizce Şehadet getirdi

Dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Lil Jon, Müslüman oldu. Hem Arapça hem de İngilizce şehadet getirerek Müslüman olan ünlü rapçi İslam'la şereflendi. Jon'un kelime-i şehadet getirerek İslamiyet'i seçtiği o anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Lil Jon ismiyle bilinen dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Jonathan H. Smith, Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletindeki bir camide şehadet getirerek Müslüman oldu. 2000'li yılların başında hip hop alt türünün tanıtımındaki öncü rolüyle tanınan ve mistik inançlara ilgi duyduğu bilinen Amerikalı rapçinin  kısa süre önce çıkardığı meditasyon albümü büyük ilgi görmüştü. Amerikalı yazar ve aktivist Shaun King'in ardından ramazan ayının ilk haftasında İslam'ı kabul eden ikinci Amerikalı olan Jon, İslam'la şereflenen isimlerden oldu.

Lil Jon

Lil Jon

Harvard Üniversitesi Profesörü Henry Klassen şehadet getirerek Müslüman oldu!İLİŞKİLİ HABERHarvard Üniversitesi Profesörü Henry Klassen şehadet getirerek Müslüman oldu!

ÖNCE ARAPÇA SONRA İNGİLİZCE KELİME-İ ŞEHADET GETİRDİ!

Cuma namazı öncesi Los Angeles kentindeki King Fahad Camisi'ne gelerek, kalabalık bir cemaatin şahitliğinde İslam dinini seçtiğini ilan eden dünyaca ünlü rapçi, hem Arapça hem de İngilizce kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu. Sosyal medyada paylaşılan o anlar büyük beğeni topladı.

Turgut Özal’ın eşi Semra Özal son haliyle gündem oldu! Değişimi herkesi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Turgut Özal’ın eşi Semra Özal son haliyle gündem oldu! Değişimi herkesi şaşırttı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0