Diş macunun bilinmeyen kullanım alanları

Diş temizleyici olarak kullanılan diş macunlarının kimsenin bilmediği birbirinden farklı kullanım alanları var. İşte diş macununun farklı kullanım alanları:

Diş macunu dişleri temizlemek ve beyazlatmak için kullanılan bir kişisel bakım ürünüdür.Özünde, temizleme işleminde kullanılan maddeler vardır. Bu sebeple sadece dişlerinizi temizlemek için değil farklı alanlarda da kullanabilirsiniz.

Halı lekelerini çıkarır

Halı lekelerinden kurtulmanın yolu diş macunu kullanmaktan geçiyor. Halıda bulunan lekeli bölgeye diş macununu sıkın ve üzerini ıslak bir bez yardımı ile temizleyin. Lekelerin çıktığını göreceksiniz.

Beyaz spor ayakkabıları temizlemek

Spor ayakkabılar özellikle beyaz olanları çok çabuk kirlenir. İşte bu ayakkabı lekelerini çıkarmak için yapılması gereken çok basit. Kullanmadığınız bir diş fırçasına diş macunu sıkın ve ayakkabının kenarlarına sürterek temizlemeye başlayın. Bu işlem sayesinden ayakkabılarınızın tertemiz olduğunu göreceksiniz.

Tırnak bakımı yapabilirsiniz.

Diş macununun bilinmeyen bir diğer özelliği de tırnak bakımında kullanılıyor olması. Sık sık oje sürüldüğünde tırnaklarda sarı lekeler oluşur. Bu sarı lekelerden kurtulmak için yapmanız gereken tırnaklarınıza diş macunu sürmek. Sarı lekelerin kaybolduğunu göreceksiniz.

Kararan gümüşleri parlatabilirsiniz.

Eğer evinizde gümüşler varsa ve bu gümüşleri parlatmak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit. Diş macununu parlamasını istediğiniz gümüşlerin üzerine sıkın ve temiz bir bez ile ovalayın. Bu işlemin ardından gümüşlerinizin parladığını göreceksiniz.  

Mineral makyaj nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Mineral makyaj nedir?
Kadife nasıl kombinlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Kadife nasıl kombinlenir?
Arpacık nasıl geçer?

İLİŞKİLİ HABER

Arpacık nasıl geçer?
Prenses sendromu nedir? Tedavisi nasıldır?

İLİŞKİLİ HABER

Prenses sendromu nedir? Tedavisi nasıldır?

BİR YORUM YAPIN 0