Oksijenli suyun farklı kullanım alanları

Oksijenli suyu, doğal diş macunu yapımından kesme tahtası temizlemeye kadar birçok alanda kullanabilirsiniz. İşte oksijenli suyun farklı kullanım alanları...

Oksijenli su genellikle evlerin ecza dolaplarında ya da buzdolabında, herhangi bir yaralanma durumuna karşı bulundurulur. Bununla birlikte oksijenli suyun yaraları temizleme dışında farklı kullanım alanları da bulunmaktadır.

İşte oksijenli sudan yararlanabileceğiniz alanlar…

-En çok bakteri barındıran eşyalardan biri olan diş fırçaları, oksijenli su ile dezenfekte edilebilir.

-Tavukları doğramak için kullandığınız kesme tahtalarını oksijenli su ile dezenfekte ederseniz, bakteri oluşumunu önlersiniz. 

-Eğer ayak mantarından şikâyetçiyseniz, bunun da çaresi oksijenli sudur. Oksijenli su ile 2 günde bir ayak mantarınızı temizlerseniz, mantar şikayetinden kurtulabilirsiniz.

-Oksijenli su ve kabartma tozu ile kendi diş macununuzu yapabilirsiniz. Bunun için eşit miktarda kabartma tozu ve oksijenli suyu karıştırın ve bununla dişlerinizi fırçalayın. Bu şekilde dişleriniz hem temizlenecek hem de olduğundan daha beyaz görünecektir.

-Mutfak süngerinizi de oksijenli su ile dezenfekte edebilirsiniz. Bir miktar ılık su ve oksijenli suyu birbirine karıştırın ve süngerinizi bu karışımla temizleyin. 

Kıyafetlere uygun çanta nasıl seçilir?

İLİŞKİLİ HABER

Kıyafetlere uygun çanta nasıl seçilir?
Kirpikleri uzatmak için bitkisel öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Kirpikleri uzatmak için bitkisel öneriler
Orta kulak iltihabı belirtileri neler?

İLİŞKİLİ HABER

Orta kulak iltihabı belirtileri neler?

BİR YORUM YAPIN 0