Çorabın kaçması nasıl engellenir?

Kadınların en çok kullandığı eşyalardan biri olan ince çorapların sık sık kaçması şikayet edilen bir durumdur. İşte çorabınız kaçtığında yapmanız gerekenler...

Külotlu çoraplar çok çabuk kaçmalarına ya da yırtılmalarına rağmen kadınlar tarafından çok sık tercih edilirler. İşte çorabınızın kaçmasını önlemek için almanız gereken önlemler...

- Her şeyden önce alacağınız çorapları kendi bedeninize uygun almaya dikkat edin. Küçük beden çorap alırsanız çorabı giyerken çekiştirmeniz gerekir bu da çorabın kaçmasına neden olur. 

- Çorabınızı giyerken elinizde herhangi bir aksesuar olmamasına dikkat edin. Çünkü elinizde  bulunan yüzük ya da bileklik gibi eşyalar çoraba takılarak yırtılmasına ve kaçmasına neden olur. 

- Çorbanızı giyerken elinizde toplayarak yavaş hareketlerle giymelisiniz. Bu çorabın zarar görmesini engeller. 

 Eğer çorabınız kaçtıysa bunun için de pratik yöntemler mevcut...

- Çorabınız kaçmaya başladığında olduğu gibi durmayıp aşağı yöne doğru yırtılmaya devam eder. Bunu önlemek için çorabın kaçtığı noktaya bir miktar şeffaf oje sürün. Bu şekilde çorap kaçığının ilerlemesine engel olursunuz. 

- Çorabın kaçmasını engellemek için yapılması gereken bir başka yöntemse çorabı giydiğinizde üzerine saç spreyi sıkmaktır. Bu yöntemle çorabın kaçmasını önlemiş olursunuz. 

- Çorabı kaçmaktan kurtaran bir başka yöntemse çorabı buzdolabına koymak. Çorabınızı plastik bir poşetin içine koyun ve buzdolabının buzluk kısmına yerleştirin. Burada 24 saat bekletin. 

Mürekkep lekesi nasıl çıkar?

İLİŞKİLİ HABER

Mürekkep lekesi nasıl çıkar?
Bronşite iyi gelen kür tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Bronşite iyi gelen kür tarifi
Oyuncak toplama alışkanlığı nasıl kazandırılır?

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncak toplama alışkanlığı nasıl kazandırılır?

BİR YORUM YAPIN 1

AFRA ÖRTER 4 yıl önce

Bu yararlı bilgiler için teşekkür ederim .

Toplam 1 beğeni