Ev yapımı davetiye modelleri

Düğünlerin en önemli ayrıntılarından biri davetiyelerdir. Eğer düğün davetiyenizin sadece kendinize özel olmasını istiyorsanız davetiyenizi evde kendiniz hazırlayabilirsiniz. İşte sizlere düğün davetiyesi yapımı...

Düğüne katılacak olan davetlileri ilk olarak karşılayan düğün davetiyeleridir. Pek çok kişi düğün davetiyelerini seçmek için büyük bir özen gösterir ve en özel davetiyenin kendisinde olmasını ister. Ancak bunun için davetiyecilerin kapısını aşındırmanıza gerek yok. Kendinizde evinizde çok özel ve güzel davetiyeler hazırlayabilirsiniz. 

İşte sizlere ev yapımı davetiyeler...

- İlk önce düğün konseptinize göre hazırlayacağınız davetiyeyi kafanızda canlandırın. Daha sonra hayallerinizdeki gibi bir davetiye yapmak için gerekli olan malzemeleri temin edin. 

- Davetiyeyi yapacağınız kartonları ister dikdörtgen isterseniz de kare şeklide kesin. Ev yapımı davetiyelerde en çok tercih edilen süslerden biri tüllerdir. Beyaz kartonu tüller ile süsleyerek şık ve sade bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer daha renkli bir davetiyeniz olsun istiyorsanız renkli kartonlar, kristal taşlar ve renkli süslemeler kullanabilirsiniz. 

- Davetiyenizi farklı bir tarz katmak istiyorsanız evinizde bulunan ve kullanılmayan dantelleri boyayarak davetiyelerin üstlerine dantel baskısı yapabilirsiniz. 

- Davetiyenin içine yazılacak yazıları eğer yazınız güzelse ve davetli sayısı azsa kendiniz yazabilirsiniz. Ancak daha fazla davetli varsa ve elle yazmaya müsait değilse yazıcıdan çıkarabilirsiniz. 

- Davetiyenin içine kendiniz içinizden geçenleri yazabileceğiniz gibi internetten de anlamlı sözler bulup yazabilirsiniz. 

- Davetiye için kullanılacak zarflar bulunması en kolay malzemelerden biridir. Davetiyeleri renkli zarflara koyabileceğiniz gibi sade ve ışıltılı zarflara koyabilirsiniz. 

Perde ölçüsü nasıl alınır?

İLİŞKİLİ HABER

Perde ölçüsü nasıl alınır?
Evde polimer kilden kolye yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Evde polimer kilden kolye yapımı
5 adımda orta sehpa dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

5 adımda orta sehpa dekorasyonu

BİR YORUM YAPIN 0