Dar gelen kot pantolon nasıl bollaştırılır?

Severek alınan kot pantolonlar beden yapınızın değişmesi ya da kotun yapıldığı kumaşın çekmesi sonucu dar gelmeye başlar. Peki, dar gelen kotunuzu yeniden giyebilmek ister misiniz? İşte sizlere dar gelen kot pantolonları yeniden giymenizi sağlayacak öneriler...

Pek çok kişinin dolabında artık giyemediği ancak yeni olduğu için atamadığı kot pantolonları vardır. Size vereceğimiz tavsiyelerle dar geldiği için giyemediğiniz kotunuzu yeniden giyebileceksiniz. 

1. YÖNTEM 

Eğer kilo verdiğiniz için eski kotlarınız size bol gelmeye başladıysa yapmanız gereken çok kolay. Kotunuzu kaynar suyun içinde yıkayın. Daha sonra çamaşır kurutucunun içine koyarak kurutun. Sıcak su ve sıcak hava kotun ipliklerini bir araya getirerek daralmasını sağlayacaktır. 

2. YÖNTEM 

Bazen alınan kot pantolonların bacak kısımları tam olurken bel kısımları bol gelir. Bununda kolay bir yolu var. Tuhafiyeden çok fazla sert olmayan yumuşak bir lastik alın. Bu lastiği pantolonun beline dikin. Böylelikle pantolonunuzu daha uzun yıllar giyebilirsiniz. 

3. YÖNTEM 

Fiziğinizdeki değişimler sonucu kot pantolonunuz artık size dar geliyorsa, kotunuzu uygulayacağınız çok kolay bir yöntemle açabilirsiniz. Bunun için bir sprey şişesinin içine ılık su doldurun. Ilık suyu pantolonun üzerine sıkın ve bir kişinin daha yardımı ile pantolonu çekin. Bu işlem pantolonun açılmasını sağlayacaktır. 

4. YÖNTEM 

Dar gelen pantolonu açmak için kullanılan bir başka yöntemse şu şekilde: Küveti ılık su ile doldurun. Daha sonra üzerinize kot pantolonu giyerek küvetin içine girin. Pantolonun küvetin içindeki suyu çekmesini bekleyin. Bu şekilde küvetten çıkın ve herhangi bir kurutma işlemi uygulamadan pantolonu asın. 

Çamaşır suyu lekesi çıkar mı?

İLİŞKİLİ HABER

Çamaşır suyu lekesi çıkar mı?
Ankastre ocak en kolay ve titiz bir şekilde nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Ankastre ocak en kolay ve titiz bir şekilde nasıl temizlenir?

BİR YORUM YAPIN 2

Sana ne 3 yıl önce

Kalici olarak işe yarıyor mu

sırdar 5 yıl önce

1 yöntemde yanlışlık yokmu kilo verince pantolon dar gelmez bol gelir hee pantolon kilo verirse dediğiniz doğru

Toplam 7 beğeni