Koltuk örtüsünün kaymaması için ne yapılır?

Koltuklar kullanılabildikleri tüm ortamlarda oldukça mühim bir yere sahiptir. Sadece evlerde kullanılmayan koltuk takımları her evde kullanılmaktadır.

Koltuk kullanımı sırasında rengarenk koltuk örtüler kullanılmaktadır. Koltuktan kalkma esnasında örtülerin kayma problemi sıkça rastlanan bir durumdur. Bu problemi ortadan kaldırmak için yapılması gereken bazı pratik çözümleri sizlerin bilgisine sunuyoruz. Koltuk örtüsünün kaymaması için yapılmaması gereken çözümler nelerdir? Merak ettiğiniz yanıtlar için haberin içeriğine göz atınız.

masa örtüsü

masa örtüsü

KOLTUK ÖRTÜLERİNİN KAYMAMASI İÇİN NE YAPILMALIDIR?

- Koltuk örtülerinin kaymasına engel olmak için örtülere lastik geçirebilirsiniz. Koltuk örtülerinin kaymasına engel olmak için koltuğun kenarlarına direkt olarak lastik dikiniz veya terziye bu işlemi uygulatınız.

- Koltuğun üzerine halı kaydırmaz malzemesini serebilirsiniz. Üzerine ise dilediğiniz koltuk örtüsünü kullanabilirsiniz. Bu sayede koltuk örtünüz kaymayacaktır.

- Koltuk örtülerini koltuğa sabitlemek için çengelli iğne kullanabilirsiniz. Çengelli iğneyi örtünün üzerinden geçirirken gözükmeyen bir tarafından geçirerek koltuğun kenarına takıp iğnenin ağzını kapattığınızdan emin olunuz.

- Koltuk örtülerine cırt cırt taktırabilirsiniz. Kadife veya süet yapılı koltuk modellerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Koltuk örtüsüne mıknatıs takabilirsiniz. Koltuğunuzun kenarındaki metallere monte ederek kayma problemine engel olabilirsiniz.

Sahte pırlanta nasıl anlaşılır?

İLİŞKİLİ HABER

Sahte pırlanta nasıl anlaşılır?
Pratik örgü sepet yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Pratik örgü sepet yapımı
Japon yapıştırıcı nasıl çıkarılır?

İLİŞKİLİ HABER

Japon yapıştırıcı nasıl çıkarılır?

BİR YORUM YAPIN 0