Ütü yanığı nasıl geçer? Ütü yanığını geçirmenin yolları...

Toplantı gibi acil durumlarda veya benzeri zor koşullarda ütü yaparken zamanın nasıl kayıp gittiği bilinmediği zaman ütü kıyafetlerin üzerinde unutulabilir ve yanıklara sebebiyet verebilir. Peki, ütü yanığı nasıl geçmektedir? Ütü yanığına çare var mıdır? İşte, yanıtlar...

En fazla ütü yanığının maruz kaldığı en sık kullanılan eşyalar olabiliyor. Üniforma, perde, gömlek, koltuk kumaşı, yatak çarşafı gibi eşyaların üzerinde ütünün unutulması durumundan dolayı yanma gerçekleşebiliyor. Ütü yanığında izlenebilecek yöntemler nelerdir? Ütü temizlemenin en pratik yolları için haberimize göz atınız...Ütü yanığına ne iyi gelir? Haberin daha fazla ayrıntıları için sayfamızın içeriğine göz atınız.

Ütü yanığı lekesi nasıl çıkar?

Ütü yanığı lekesi nasıl çıkar?

ÜTÜ YANIĞI NASIL GEÇER?

- Bardağının yarısına su ve oksijenli su katıp karıştırınız. Temiz bezi bu karışım ile ıslatınız. Ve ıslaklığı yanık olan bölgenin üzerine sürtürünüz. 

Ütü yanığına pratik çözüm

Ütü yanığına pratik çözüm

- Bardağın yarısına beyaz sirke ve su ilave ederek karıştırınız. Temiz bir bezin karışımın içerisine batırarak yanığın üzerinde gezdiriniz. (Yanık izi geçene kadar uygulayınız)

Ütü yanığına formül

Ütü yanığına formül

- Yanığın üzerine yoğun miktarda kolonya dökünüz. Ve ateş ile yakınız yanık izi geçtiğinde ıslak bir bezle üzerine basıp ateşi söndürünüz.

Ütü yanığını geçirmenin yolları

Ütü yanığını geçirmenin yolları

Evde muffin poğaça nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde muffin poğaça nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0