Pratik fırfır örgü nasıl yapılır?

Bir çok ünlünün ve Hollywood yıldızının üzerinde gördüğümüz Fırfır örgü, kış ayına bomba gibi düşen bir örgü modeli oldu. Fırfır örgü kolay yolla nasıl örülür? Pratik ve kolay fırfır örgü nasıl örülür?

Kolay ve pratik örgü çeşitlerinin arasında ilginç bir destek ile örgü örme yöntemi bulunmaktadır. Cetvel yardımıyla örülen fırfır örgü sayesinde hem kolay hem de estetik duruşa sahip olan örgüler çıkarabilirsiniz. Cetvelle dolama fırfır örgü nasıl örülür? Pratik ve kolay yolla fırfır örgü nasıl örülür? Aşamaları nelerdir? Haberimizin detayları için sayfamıza göz atınız.

Fırfır örgü nasıl örülür?

Fırfır örgü nasıl örülür?

FIRFIR ÖRGÜ NASIL ÖRÜLÜR?

- İlk aşamada; 12 zincir çekerek örgü işlemine başlayınız. Aralarda üçer zincir çekebilirsiniz ve 4 kutucuk oluşturunuz. İstediğiniz ebata gelene kadar örmeye devam ediniz.

- İkinci aşamada; ilk fırfırı oluşturmak için kıyıda kalan kutulardan başlayınız. Her kutunun içine doluncaya kadar,(yeteri ayarda) kıyı kısımlardan ilmek alarak uzatınız ve cetvele dolayınız.

- Üçüncü aşamada; her kutucuğun içerisini sımsıkı şekilde doldurarak işleme devam ediniz.

- Dördüncü aşamada; cetvelin üzeri dolunca ilmekleri çıkarınız ve bu şekilde kıyı tarafını tamamlayabilirsiniz.

- Beşinci aşamada; kutuların doldurulması bittiğinde dolanmış zincirleri yanındaki uzantı ile birer birer eş olmak üzere eşleştiriniz. Bu sayede fırfırınızı elde edebilirsiniz.

2019 dekoratif koltuk kırlentleri

İLİŞKİLİ HABER

2019 dekoratif koltuk kırlentleri

BİR YORUM YAPIN 0