Sineklik nasıl takılır? Sineklik takma yöntemi...

Evinizin hemen hemen her bölümünün penceresinde kullandığınız sineklikler, evin içerisine böcek sinek gibi canlıların girmesine engel olmaktadır. Peki, sineklik takmanın yöntemleri nelerdir? İşte, o yöntemler...

Eve dışarıdan giren kara sinek, sivri sinek ve benzeri böceklere engel olan sinekliklere, özellikle yaz aylarında daha çok ihtiyaç duyulmaktadır. Pencerenin ebatına uygun sineklik ayarlanabilmektedir. Sineklik nasıl temizlenir haberimizin içeriği için linkimize tıklayabilirsiniz. Sineklik takmanın belli başlı yöntemleri vardır. Bu yöntemleri sizler için sayfamızın içeriğinde sunuyoruz.Peki, sineklik nasıl takılır? Sineklik takmanın yöntemleri nelerdir? İşte, yanıtlar...

SİNEKLİK NASIL TAKILIR?

- Sineklik takmak için ölçü gerekmektedir. Ölçüyü aldıktan sonra ne kadar malzeme gerektiğini kestirebilirsiniz.

- Önce ölçü almalısınız. Pencerenin ebatını ölçmeniz gerekmektedir. Aksi halde sinekliğiniz yeri ile uyuşmayabilir.

- Sineklikle beraber paketten çift katlı bant da çıkmaktadır. Bu bantları çerçeveye yapıştırınız. Sineklik alınan ölçüye göre kesilmelidir. Ardından montaj yapılacak pencere temizlenir ve kuruması beklenir. Kurumadan işlem yapmayınız.

- Sinekliğin kaliteli olması için ekonomik ve gelişigüzel olanlarından almak yerine maliyeti biraz kabarık ve tanınmış markaları seçmeniz daha uzun ömürlü olmasını da sağlayacaktır.

- Kuruduktan sonra montaja geçiniz. Öncelikle işleme çerçeveden başlayınız. Daha sonra yapışkan bantları çerçevenin üzerine monte ediniz. Ölçülere uygun olarak sinekliği makas ile kestikten sonra sinekliği dikkatlice çerçeveye yapıştırınız. Baskı uygulanarak sinekliği sabitleyiniz.

Sineklik nasıl takılır?

Sineklik nasıl takılır?

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER;

Sineklik asla sıcak su ile silinmemelidir. Hem bantlar zarar görür hem de sinekliğin şekli deforme olabilir. Bu sebeple ılık ya da soğuk su kullanılmalıdır.

- Pencere açılıp kapatılırken yavaş hareketlerle kapatmaya özen gösteriniz. Aksi halde yalama olabilir.

Tellerin düzelmesi için kesinlikle ütü kullanmayınız. Ütü kalıcı zararlar ve yanma etkisi oluşturabilir.

Bayat yumurta nasıl anlaşılır?

İLİŞKİLİ HABER

Bayat yumurta nasıl anlaşılır?
Pratik yaprak poğaça nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Pratik yaprak poğaça nasıl yapılır?
Mutfaklarınızı bayrama hazırlamanızı sağlayacak dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Mutfaklarınızı bayrama hazırlamanızı sağlayacak dekorasyon önerileri

BİR YORUM YAPIN 0