Mutfakta uygulayabileceğiniz hayat kurtaran  yöntemler nelerdir? İşte mutfakta 4 etkili yöntem

Mutfakta zamandan kazanmak ve harcadığımız zamanı daha eğlenceli ve kolay hale getirebilirsiniz. Mutfakta geçirilen zamanı daha hızlı ve eğlenceli bir hale getirmek istemez misiniz? Birbirinden pratik bilgiler sayesinde artık çok kolay. Peki mutfakta hayat kurtaran yöntemler nelerdir? İşte mutfakta hayat kurtaran 4 etkili yöntem:

Mutfakta geçen yoğunluktan kurtulmak ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmak için kolayca uygulayabileceğiniz pratik bilgilerle karşınızdayız. Hem zamandan tasarruf etmenizi hem de lezzetli yemekler hazırlamanızı sağlayacak bazı kolaylıkları uygulayabilirsiniz. Eğer siz de etleriniz lezzetli olsun istiyorsanız mutlaka etinizi terbiye etmelisiniz. Eğer etleri sote olarak pişiriyorsanız pişirilecek malzemelerin eşit büyüklükte olmasına çok dikkat edin. Böylece malzemeler eşit ölçüde pişer ve ortaya harika bir görüntü ve unutulmaz bir lezzet çıkar.  Bu vereceğimiz yöntemlerle mutfakta daha az zaman geçirip daha çok keyif alacaksınız. Mutfakta hayatınızı kolaylaştıracak yöntemler nelerdir? İşte birbirinden ilginç pratik bilgiler:

Makarna suyu nasıl değerlendirilir? Makarna suyunu dökmeyip değerlendirmenin 3 yoluİLİŞKİLİ HABERMakarna suyu nasıl değerlendirilir? Makarna suyunu dökmeyip değerlendirmenin 3 yolu

Mutfakta uygulayabileceğiniz hayat kurtaran  yöntemler

Mutfakta uygulayabileceğiniz hayat kurtaran yöntemler

HAŞLADIĞINIZ PATATESLERİ DAHA HIZLI SOYMAK ÇOK BASİT

Haşladığınız patatesleri soymanın püf noktaları

Haşladığınız patatesleri soymanın püf noktaları

Haşladığınız patatesleri kolayca soymak için, cam bir kaseye su doldurun ve içine buz parçaları atın. Sonra da patatesleri içine ekleyin biraz beklettikten sonra çıkarıp kolaylıkla soyabilirsiniz.

KREMA HAZIRLARKEN ÇIRPMA İŞLEMİNE ARTIK SON

Kremayı kavanoza koyup çırpabilirsiniz

Kremayı kavanoza koyup çırpabilirsiniz

Krema yapmak bazen çok vakit alabiliyor. Kremayı çırpmak ve karıştırmak yerine direk kavanoz içerisine koyun ve güzelce çalkalayın. Kremanın daha kolayca yapıldığını görünce gözlerinize inanamayacaksınız.

Mercimek kaç dakikada pişer? Yeşil mercimek nasıl haşlanır Yeşil mercimek suda bekletilir miİLİŞKİLİ HABERMercimek kaç dakikada pişer? Yeşil mercimek nasıl haşlanır Yeşil mercimek suda bekletilir mi

MAKARNAYI DAHA HIZLI PİŞİRMEK ARTIK ÇOK KOLAY

Makarnayı hızlıca pişirmek artık çok kolay

Makarnayı hızlıca pişirmek artık çok kolay

Makarnayı pişirmeden 1 gün önce cam bir kavanoz ya da kapta ağzı kapalı bir şekilde bekletin. Ertesi gün yaklaşık 3 dakikada piştiğini göreceksiniz. 

YEŞİLLİK DOĞRARKEN ZAMANDAN KAZANMAK İSTİYORSANIZ...

Yeşillikleri doğramak hiç bu kadar kolay olmadı

Yeşillikleri doğramak hiç bu kadar kolay olmadı

Pazardan aldığınız yeşillikleri güzelce yıkayın ve hepsini ince ince doğrayın. Daha sonra kullanmayacağınız yeşilliklerin hepsini buzdolabı poşetine doldurup ve buzluğa atın. Böylelikle yemek hazırlarken doğramakla uğraşmadan kolayca buzdolabından çıkarıp kullanabilirsiniz.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0