Beyazlar için en iyi deterjan hangisidir?En iyi çamaşır deterjanı önerileri!En iyi toz deterjan

Çamaşır deterjanı seçiminde deterjanın çamaşırları iyi temizleyip temizlediğine kokusunun güzel olup olmadığı gibi birçok faktör etkilidir. Deterjanın içerisinde bulunan partiküller sayesinde çamaşırlarını bembeyaz yapabilirsiniz. Gün içerisinde kirlenen çamaşırlarda oluşan lekeleri çıkarmak için birçok markada çeşitli deterjanlar satılmaktadır. Peki beyaz çamaşırlar için hangi deterjan daha etkili? İşte yanıtlar:

Çamaşırları yıkamak için kullandığımız deterjanlardan lekeleri çıkarmasını, bembeyaz yapmasını, siyahların ve renkli kıyafetlerin renklerini bozmadan temizlemesini gibi birçok şey beklenir. Çamaşır deterjanı içerisinde yer alan aktif enzimler sayesinde lekelerden kurtulmak birçok ev hanımın haya ettiği şey. Beyaz çamaşırlar ve renkli çamaşırlar için ayrı deterjanlar kullanılmak gerekir. Aynı zamanda siyah çamaşırların renginin solmaması için özel birkaç ürün bulunuyor. Deterjanların en iyi sonuçları vermesi için deterjan seçimi çok önemlidir. Son çıkan çamaşır makineleri ve kaliteli deterjan ile tertemiz bembeyaz çamaşırlara çok güzel sonuçlar alabilirsiniz. Deterjan seçimi sağlığımız içinde çok önemlidir. Ayrıca deterjan seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri de yıkanan kıyafetlerin sağlam ve yıpranmasını engelleyecek deterjan seçimi yapmaktır. İşte beyazlar için en etkili deterjan nasıl seçilir, deterjan seçimi hakkında merak edilenler:

Sıvı deterjan mı Toz deterjan mı? Hangisini tercih etmeliyiz? İLİŞKİLİ HABERSıvı deterjan mı Toz deterjan mı? Hangisini tercih etmeliyiz?

SIVI DETERJAN VE TOZ DETERJAN ARASINDAKİ FARKLAR

Son dönemlerde artan sıvı deterjanlar direk leke çıkarmakta kıyafetlerde oluşan lekenin üstüne konulduğunda çok etkilidir. Sıvı deterjan direk kıyafetin içine direk lekeye nüfus ettiği için yok etmede toz deterjana göre daha etkilidir. Ama sıvı deterjanlar toz deterjanlara göre daha çok pahalıdır. Birçok kişi tarafından kullanılan toz deterjanlarda öne çıkan birkaç marka bulunuyor. 

EN İYİ DETERJAN MARKALARI

PERSİL

persil gülün büyüsü fiyat

persil gülün büyüsü fiyat

  • Persil,  perbonat ve silikat kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur.
  • Renkli ve beyaz çamaşırlarda çok etkili bir temizlik sunan Persil çamaşır deterjanları arasında oldukça popüler ve tercih edilmektedir.
  • Persil deterjanın fiyat anlamında diğer markalara göre daha uygun ve kalitesiyle kendini gösteriyor.
  • Hemen hemen her keseye uygun fiyatıyla son dönemde en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor.
  • Çamaşırlarda oluşan lekeleri giderilmesinde çok etkili olan ve kokusuyla adeta çiçek bahçesini andıran Persil bütün çamaşırlarınızı bembeyaz yapar.

PERSİL GÜLÜN BÜYÜSÜ FİYAT: 10 kg 88 TL

► ARİEL

Ariel 10 kilo fiyatı ne kadar

Ariel 10 kilo fiyatı ne kadar

 

  • Ariel, kadınların en çok zorlayan çamaşırlarda bulunan inatçı lekelerin çıkarılmasında ve derinlemesine temizlemesinin bu markanın çok satılmasını sağlayan başlıca etmenler arasında yer alır.
  • Beyaz çamaşırlarda çok etkili beyazlık sunan Ariel aynı zamanda renkli çamaşırlarda da çok etkilidir.
  • Ariel deterjanı fiyatı da normal aralıklar arasındadır.

ARİEL PROFESSİONAL FİYAT:10 kg 165 TL

 OMO

omo 10 kilo fiyatı ne kadar

omo 10 kilo fiyatı ne kadar

  • En eski ve bilinen çamaşır deterjanları arasında yer alan Omo kıyafetlerin hem lekelerini çıkartır hem de derinlemesine temizlik sağlar.
  • Omo diğer çamaşır deterjanları arasında en pahalı deterjan markasıdır. Beyazlar için ayrı renkliler için ayrı olarak deterjan ürünleri bulunuyor.
  • Omo kıyafetlerde oluşan lekelere karşı direk lekenin üzerine dökülen
  • Omo sıvı deterjan ürünü de bulunmaktadır. Ama sıvı deterjan diğer toz deterjanlara göre daha çok pahalı olduğu için toz deterjanlar daha fazla tercih ediliyor.

OMO ACTİVE FİYAT: 10 kg 140 TL

► ALO MATİK

alo matik fiyatı

alo matik fiyatı

  • Toz formunda bulunan çamaşır deterjanı lekeleri çok iyi temizliyor.
  • Kokusu da gayet iyi. Renkliler ve beyazlar için uygun bir set diyebiliriz.
  • Fiyatına bakacak olursak piyasadaki birçok deterjandan daha uygun bir fiyatı bulunuyor.

ALO FİYAT: 10 kg 130 TL

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0