Çoraptan kedi oyuncak nasıl yapılır? Çocuklar için çoraptan kedi oyuncak yapımı

Eski çoraplarını atmak yerine onlarla çok güzel çoraptan oyuncak modelleri yapabilirsiniz. Evde eskimiş çorapları kullanarak hem çocukları sevindirebilir hem de çorapları değerlendirmeye ne dersiniz? Evde çocuklarla birlikte eğlenceli zaman geçirmek ve çocukları mutlu etmek için çoraptan kedili oyuncak yapımını sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde:

Eskiyen çoraplarınızı evinizde olan malzemeleri kullanarak ister çocuğunuza ister yiğeninize ya da torununuza çoraptan harika bir kedili oyuncak yapabilirsiniz. Son dönemde oldukça popüler olan bu oyuncakları evde çocuklarla birlikte yaparak eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Bütün çocuklar yumuşak oyun arkadaşı oyuncaklara çok severler. Özellikle en sevdikleri hayvanlardan çoraptan yapılma sevimli bir kedi yapılırsa bayılırlar. Çocuklarınız için sizde evde oyuncak yapmak,örmek ve dikmek istiyorsanız evde nasıl kendiniz oyuncak yapabilirsiniz. İşte detaylar:

Amigurumi Mickey Mouse anahtarlıklar nasıl yapılır?  Mickey minnie detaylı anahtarlık yapımıİLİŞKİLİ HABERAmigurumi Mickey Mouse anahtarlıklar nasıl yapılır? Mickey minnie detaylı anahtarlık yapımı

çoraptan kedi oyuncak nasıl yapılır

çoraptan kedi oyuncak nasıl yapılır

ÇORAPTAN KEDİLİ OYUNCAK MALZEMELER

  • ⇒ Çorap
  • ⇒ 3 tane düğme (ikisi siyah)
  • ⇒  Elyaf
  • ⇒  İğne ve iplik
  • ⇒  Makas

çoraptan oyuncak nasıl yapılır

çoraptan oyuncak nasıl yapılır

ÇORAPTAN KEDİLİ OYUNCAK YAPIMI

Eskimiş kullanmadığınız çorabın uç,topuk ve bilekteki lastikli bölümün farklı olmasına dikkat ediniz. 2. resimde gördüğünüz gibi kesme işlemini gerçekleştirin.

Amigurimi saç nasıl yapılır Amigurimi saç yapmanın püf noktalarıİLİŞKİLİ HABERAmigurimi saç nasıl yapılır Amigurimi saç yapmanın püf noktaları

Bu üsteki 1. resim en üsteki 2. resimdeki ortadaki resimdeki çorabın orta kısmı.Bu orta kısmı kedinin başı ve bedeni olarak kullanacaksınız.1.resimdeki kenar kısımları dikerek kedinin kulaklarını oluşturun ve ters çevirip içine elyaf yada pamuk doldurun.

Oyuncak kedinin bedenini ve başını oluşturan kısma elyaf doldurun. Daha sonra ağız kısmını dikin. 2 resimde kedinin ellerinin kesilişi görebilirsiniz.

Altını ve yanlarını dikiniz lastikli gri kısım kedinin ellerinin uçları olacak şekilde. Diktikten sonra ters çevirip içine elyaf doldurun.

Daha sonra kedinin kollarının uç kısımlarını da dikin.

Kedinin boynuna bir kurdele bağlayarak küçük bir çan takın. Yüzünü yıkandığında çıkmayan keçeli tarzı bir kalemle şekillendirme işlemini yapabilirsiniz. Bir kalp şeklinden burun yapabilir ya da bir düğme yada boncuk kullanabilirsiniz.

Kedinin gözlerine yalancı oyuncak gözü yada boncuk dikebilirsiniz. Bütün bu işlemlerden sonra kollarını yerine dikin. Oyuncak kedi hazır.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0