Instagram'daki özellik Spotify'a geliyor! Spotify'da 'Hikayeler' özelliği nasıl aktif edilir?

İlk olarak Snapchat ile karşımıza çıkan ve Instagram ile bir hayli popülerleşen hikayeler özelliği şimdi de Spotfy'a geliyor. Son dönemlerin en popüler uygulamalarından biri olan spotify müzik servisinde hikayeler kullanıma sunuldu. Peki Spotify'da 'hikayeler' özelliği nasıl aktif edilir? İşte detaylar...

Sosyal medya kullanıcıların çok sevdiği ve hayatlarında büyük bir yer edinen hikaye özelliği bütün uygulamalarda yerini almaya başladı. Snapchat uygulamasından sonra 'Hikaye (Story)' özelliği en son 'Fleets' ismiyle Twitter'a gelmişti. Milyonlarca kullanıcıya sahip online müzik platformu Spotify da 'Hikaye' özelliğini aktif etmeye hazırlanıyor.  Paylaşıldıktan 24 saat sonra silinen hikaye özelliği son olarak Spotify'a geldi. Ağustos 2019'da onaylanan 'Spotify Hikayeler' özelliği, ilk kez bazı kullanıcıların erişimine açıldı.  Henüz tüm kullanıcılar için aktif edilmeyen yenilik, şuan test aşamasında olduğu biliniyor.

Spotify hikayeler özelliği

Spotify hikayeler özelliği

Hikayeler özelliği ilk olarak Snapchat tarafından sosyla medya kullanıcılarına sunulmuştu. İsveç merkezli online müzik akış servisi Spotify'daki hikayeler özelliği şimdilik çalma listelerinin içerisinde yer alıyor. Hikayeler özelliği kullanıma sunulduğunda ana sayfada konumlandırılacak.

Spotif hikayeler özelliği ne zaman gelecek

Spotif hikayeler özelliği ne zaman gelecek

SPOTIFY HİKAYELER ÖZELLİĞİ NE ZAMAN GELECEK?

Doğrulanmış Twitter hesabına sahip bir oyun yayıncısı tarafından paylaşılan bir tweet ile ilk kez Spotify hikaye özelliği görülüyor.

Videoda çalma listesinde görünen özelliğin sanatçılar tarafından da kullanılabilir hale getirileceği tahmin ediliyor. Şu an test aşamasında olan hikaye özelliğinin tüm kullanıcıların erişimine ne zaman sunulacağı henüz açıklanmadı.

Spotif hikayeler özelliği ne zaman gelecek

Spotif hikayeler özelliği ne zaman gelecek

Evlerdeki dağınıklığı gideren dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Evlerdeki dağınıklığı gideren dekorasyon önerileri
Hayatında hiç takım elbise giyemeyen Kazım Özyılmaz, hayaline  kavuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Hayatında hiç takım elbise giyemeyen Kazım Özyılmaz, hayaline kavuştu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0