İlmikleme yöntemiyle bebek battaniyesi nasıl örülür? Derya Baykal ilmikleme bebek battaniyesi

Soğuyan havalarda canınız sıkıldığında ilmikleme yöntemiyle yapacağınız bu battaniyeler vazgeçilmeziniz olacak. Battaniye modelleri arasında yerini alacak, yumuşacık duran ve yapımı çok kolay olan Puffy Bebek battaniyesi yapımını sizlerle paylaşıyoruz. Peki ilmikleme yöntemiyle bebek battaniyesi nasıl örülür? Derya Baykal, ilmikleme yöntemiyle hasır bebek battaniyesi örmenin püf noktalarını anlattı. İşte detaylar:

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Görünümüyle en güzel olan bu battaniye modeli en kolay örülen el işi örgüler arasında yerini alıyor. Tığ işi ve şiş ile örmeyi bilmeyenler için çok harika bir model, bu modeli sadece parmaklarınızı kullanarak yapabilirsiniz. Alize puffy ip ile tığ ve şiş kullanmadan sadece parmaklarınızla bile çok güzel bir bebek battaniyesi örebilirsiniz. Alize Puffy İle Kolay bebek battaniyesi yapımında boyut olarak 50 ilmekle başlayın. Parmaklarınızla yapacağınız için yapımı gayet kolay, önemli olan sadece nasıl yapıldığını kavramak, birkaç saat içinde hızlı şekilde ilerlediğini göreceksiniz, kısa zamanda bitirebileceğiniz bu bebek battaniyesi modelinden isterseniz diz battaniyesi ya da yatak örtüsü olarak da yapabilirsiniz. İşte İlmikleme yöntemiyle bebek battaniyesi yapılışı:

Sonbaharda giyebileceğiniz altıgen motifli hırka yapılışı Motifli hırka kol birleşimi yapımıİLİŞKİLİ HABERSonbaharda giyebileceğiniz altıgen motifli hırka yapılışı Motifli hırka kol birleşimi yapımı

İlmikleme yöntemiyle çok kolay bebek battaniyesi yapımı

İlmikleme yöntemiyle çok kolay bebek battaniyesi yapımı

DERYA BAYKAL İLMİKLEME YÖNTEMİYLE ÇOK KOLAY BEBEK BATTANİYESİ YAPIMI:

Alize puffy bebek battaniyesi nasıl yapılır

Alize puffy bebek battaniyesi nasıl yapılır

Derya Baykal ve Tülin İriş, ilmikleme yöntemiyle hasır bebek battaniyesi örmenin püf noktalarını anlattı. Çaprazlama yöntemiyle nasıl battaniye örüleceğinden bahseden Tülin İriş, çaprazlama yönteminin detaylarına da değindi.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0