Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar? Çamaşır lekesini çıkarmanın en basit yolu...

Çamaşır suyu, temizlik ve hijyen anlamında kadınların en sevdiği ve evin her köşesinde kullandığı temizlik malzemelerinin başında geliyor. Bütün kirleri ve mikropları yok eden çamaşır suyunu zaman zaman kullanırken istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor. Dikkatli kullanılmadığında kıyafetlerimize ve birçok yere bulaşan çamaşır suyu lekesi nasıl çıkarılır? İşte çamaşır suyu lekesini çıkarmanın en basit yolu...

Çamaşır suyu ev temizliği konusunda her zaman ilk sıralarda yer alıyor. Çamaşır suyu temizlik maddeleri arasında en etkili ve en kullanışlı olduğu için kadınların olmazsa olmaz temizlik ürünüdür. Özellikle temizlik hastası olan kadınların vazgeçemediği çamaşır suyu hijyen konusunda en güvenilir kaynaktır. Her yeri çok güzel kirlerden ve lekelerden arındıran çamaşır suyu çok sık kullanıldığı için lekelere maruz kalma riski de o kadar çok oluyor. Evde temizlik yaparken farkında olmadan elbisemize damlayan çamaşır suyu hızlı bir şekilde beyaz leke bırakır. Bu da en sevdiğiniz kıyafetinizin artık lekeli bir hale geldiğini ve böyle kullanamayacağınız gösteriyor. Ama çamaşır suyu lekesini çıkaracağını birkaç yöntem bulunuyor. Bazen koltuk kumaşına bazen kıyafetinize bazen halınıza bulaşan çamaşır lekesini çıkarmanın detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Haberimizin içeriğine bakmayı unutmayın.

Koyu renkli çamaşırlar nasıl yıkanır? Koyu renkliler ve siyahlar kaç derecede nasıl yıkanır?İLİŞKİLİ HABERKoyu renkli çamaşırlar nasıl yıkanır? Koyu renkliler ve siyahlar kaç derecede nasıl yıkanır?

Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar

Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar

ÇAMAŞIR SUYU LEKESİ NASIL ÇIKAR?

Kadınların korkulu rüyası haline gelen çamaşır suyu lekesini çıkarmak çok kolay! Kullanacağınız birkaç malzemeyle kıyafetinize ya da eşyalarınıza bulaşan çamaşır suyu lekesini tek seferde kolayca çıkarabilirsiniz. Bunun için: 

- Bir kap içine çok az miktarda metil alkol  koyun ve mutlaka maske ve eldiven takmayı unutmayın.

Çamaşır suyu lekesini çıkarmanın en basit yolu

Çamaşır suyu lekesini çıkarmanın en basit yolu

- Bir pamuk yardımıyla metil alkolü alın ve çamaşır lekesi olan bölgeye pamuğu sürün.

- Tüm lekeli yüzeye metil alkol sürdükten sonra 1 gece bekletin.

Giysiden çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar

Giysiden çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar

- Ertesi gün lekeli olan kıyafetinizi çamaşır makinesinde düşük ısıda yıkayın.

- Bu yöntem sayesinde en sevdiğiniz kıyafetlerinizi çamaşır suyu lekesinden kolayca kurtarabilirsiniz.

İşte bu kadar...

Çamaşır suyu lekesini kamufle etmek için yöntemler

Çamaşır suyu lekesini kamufle etmek için yöntemler

ÇAMAŞIR LEKESİNİ KAMUFLE ETMEK İÇİN BU YÖNTEMLERİ KULLANABİLİRSİNİZ

- İnatçı çamaşır lekesini çıkaramadıysanız kamufle etmek için uygulayabileceğiniz bazı yöntemler bulunuyor. Bunlar;

- Çamaşır suyu değen kıyafetiniz siyah ise siyah bir göz kalemi ile oraları boyayarak kamufle edebilirsiniz. Renkli bir kıyafet ise renkli keçeli kalem ile de boyayabilirsiniz.

- Bir diğer ikinci yöntem ise lekenin büyüklüğüne bağlı olarak oraya rozet, arma gibi kapatacak ürünler kullanabilirsiniz.

- Üçüncü bir yöntem ise dikişten anlıyorsanız oraya çiçek ve benzeri figürler dikerek çamaşır lekesini ortadan kaldırabilirsiniz. 

Machu Picchu Antik Kenti nerede? Machu Picchu nasıl bir yer? Machu Picchu'da gezilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Machu Picchu Antik Kenti nerede? Machu Picchu nasıl bir yer? Machu Picchu'da gezilecek yerler
Araf ne demek? Arafta kalmak ne anlama gelir? Kur'an-ı Kerim'in yedinci suresi olan A'raf...

İLİŞKİLİ HABER

Araf ne demek? Arafta kalmak ne anlama gelir? Kur'an-ı Kerim'in yedinci suresi olan A'raf...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Nil 3 yıl önce

Sonuç fotosunu da koysaydınız, madem kesin sonuç var oldumu şimdi lekeli foto var düzelmiş hali yok

Toplam 50 beğeni