BİP uygulaması nedir, nasıl kullanılır? BİP uygulaması ücretli mi? BİP görüntülü arama

WhatsApp’ın yaptığı yeni güncelleme ile birlikte farklı mesajlaşma uygulamaları araştırılmaya başladı. Yeni uygulama arayışına giren birçok vatandaş tarafından merak edilen bip uygulaması aynı zamanda en çok indirilen uygulamalar arasında yer alıyor. Peki BİP nedir, nasıl kullanılır? Bip uygulaması güvenli mi ücretli mi? İşte BİP uygulaması ile ilgili merak edilenler…

WhatsApp'ın, yeni gizlilik politikasının kullanıcılara sunmasından dolayı tepkiler çığ gibi büyüyor. Whatsapp'ın gizlilik politasına onay vermeyecek birçok kullanıcı yerel uygulama Bip hakkında internette araştırma yapılıyor.  App Store, Google Play, ve Huawei AppGallery uygulama mağazalarından indirilen bu uygulamaya ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Milli olan Bip uygulamasının güvenli olup olmadığı en çok merak edilen konulardan biri oldu.  BİP Turkcell tarafından geliştirilmiş bir uygulama olup akıllı telefonlarda operatör fark etmeksizin kullanılan bir uygulamadır. Alternatif uygulamalardan biri olan ve kullanımı oldukça kolay olan BİP hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Bip uygulaması nedir, nasıl kullanılır

Bip uygulaması nedir, nasıl kullanılır

BİP NEDİR

BiP uygulaması; Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, tüm operatör abonelerinin kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

Bip özelliklri nelerdir

Bip özelliklri nelerdir

BİP ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Bip uygulamasında bulunan özelliklerden bazıları; kaybolan mesaj, caps yaratma, herkesle iletişim kurabilme, grup mesajlaşma ve konum paylaşma, oyunlar, para transferi gibi birçok özellik bulunuyor. Ayrıca bip'te kullanıcılar birbirlerine ücretsiz olarak mesaj, resim, video ve ses kayıtları atabilirler.

 Bir diğer güzel özelliği de Bip'te kaybolan mesaj özelliği ile kullanıcılar mesajlaşırken, mesajlarını belirlediği süre sonunda sohbet ekranından kaybolmasına imkan tanıyor.

Farklı bir özelliği bulunan bu uygulamada herkesle iletişim kurabilme sağlanıyor. Örneğin uygulamayı kullanan kişilerin uygulama içerisinden uygulamayı kullanmayanlara SMS ile mesaj gönderebilmeleri mümkün.

Aynı zamanda Bip uygulamasında caps yapma özelliği ile kullanıcılar, var olan fotoğraflarını kullanarak veya yeni fotoğraflar çekerek kendi caps çalışmalarını yapıp istedikleri yerde paylaşım yapabilirler.

Yiğit Özgür'ün sadece BiP için tasarladığı çıkartmalar ve Türk usulü bize özgü yerel olan çıkartmalar da uygulamada yer alıyor.

Bip uygulaması nasıl indirilir

Bip uygulaması nasıl indirilir

BİP UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR?

BiP uygulaması; App Store, Google Play, ve Huawei AppGallery üzerinden ücretsiz olarak indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Bip'in arayüzü çok kolay olduğundan herkes kolayca kullanabilir.

Bip uygulaması ücretli mi

Bip uygulaması ücretli mi

Kış aylarında Ankara'da mutlaka gidilmesi gereken 4 yer

İLİŞKİLİ HABER

Kış aylarında Ankara'da mutlaka gidilmesi gereken 4 yer
Wakanda nedir, ne demek? Survivor Steven’in kullandığı Wakanda Forever ne anlama geliyor

İLİŞKİLİ HABER

Wakanda nedir, ne demek? Survivor Steven’in kullandığı Wakanda Forever ne anlama geliyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

MOHAMMAD NAEEM BUTT 3 yıl önce

Biraz şüpheye düştüm acaba Bip Google ve facebook gibi programlara bağlı mı çalışıyor çünkü Bip yükledim sonra telefon numarası ve isim soyisim verdikten sonra Bip otomatik olarak benim Google ve facebookte kullandığım nikimi önerdi. Burada ben tedirgin oldum çünkü böyle durumda ha whatsApp ha Bip bir fark olmayacaktır.

gara çocuk 3 yıl önce

yükledim gayet güzel. ancak bilgisayardan bağlanma sorunu yaşıyor bugün.