Wakanda nedir, ne demek? Survivor Steven’in kullandığı Wakanda Forever ne anlama geliyor

Ekranların en çok sevilen ve izlenen yarışması Survivor 2021 bu sene yayın hayatına girdi. Survivor 2021 yarışmasında en dikkat çeken olaylardan biri de gönüllüler takımında yer alan Steven Salam’la eski futbolcu Barış Özbek arasında yaşanan ‘Wakanda' polemiği oldu. Wakanda’nın anlamı birçok kişi tarafından internette araştırılmaya başlandı. Peki, Wakanda Forever ne demek? Wakanda Forever kelimesinin anlamı nedir?

TV8 ekranlarında en çok izlenen yarışması survivor geçtiğimiz hafta başladı. Survivor tanıtım fragmanında birbirinden güzel ve yetenekli yarışmacılar dikkat çekti. Survivor 2021 tüm hızıyla devam ederken Survivor’da gönüllüler takımında yer alan Steven Salam’la eski futbolcu Barış Özbek arasında yaşanan ‘Wakanda' polemiği gündeme çok konuşuldu. Survivor tanıtım fragmanında da Steven Salam tarafından söylenen kelimenin anlamı kafaları karıştırdı. Ayrıca Wakanda kelimesinin ne olduğu Survivor Extra programına da tartışıldı. Son dönemde en çok merak edilen kelimelerden biri Waganda kelimesi oldu. Gönüllüler takımı yarışmacısı Salam'ın bu ifadenin kendisinin sevincini göstermek adına söylediği bir kelime olduğunu açıklarken izleyenler kelimenin Türkçe karşılığını merak ediyor. İşte Survivor Steven’in kullandığı Wakanda forever Waganda hakkında tüm merak edilenler:

Waganda ne demek

Waganda ne demek

WAGANDA NE DEMEK?

Wakanda kelimesi selamlama anlamına geliyor. Genelde Wakandalılar, işaret dilinde sarılmayı temsil eden bir hareketten esinlenerek kollarını çapraz bir şekilde omuzlarına dayayarak oluşturdukları “Wakanda Forever” adını verdikleri Wakanda selamıyla birbirlerini selamlıyor. Survivor Steven yarışmada sürekli Wakanda Forever kelimelerini kullanmaktadır.  Wakanda, Marvel Comics'te geçen hayali bir ülkedir. Afrika'da bulunur ve süper kahraman Kara Panter'e ev sahipliği yapar. Sinemada Stan Lee ve Jack Kirby tarafından yaratılan Wakanda, ilk olarak Fantastic Four filminde göründü.

Steven Salam

Steven Salam

WAKANDA FOREVER NE DEMEK?

Wakanda Forever kelimesi selamlama anlamına gelmektedir. Wakanda görünen bir hayali ülkedir Amerikalı çizgi roman tarafından yayınlanan Marvel Comics. Sahra altı Afrika'da bulunur ve süper kahraman Kara Panter'e ev sahipliği yapar. Wakanda ilk olarak Fantastic Four # 52'de göründü ve Stan Lee ve Jack Kirby tarafından yapıldı.

Waganda forever survivor

Waganda forever survivor

Wakandalılar, işaret dilinde sarılmayı belirten bir hareketten esinlenerek kollarını çapraz bir biçimde omuzlarına dayayarak oluşturdukları ‘Wakanda Forever’ ismini verdikleri Wakanda selamıyla birbirlerini selamlıyor.

BİP uygulaması nedir, nasıl kullanılır? BİP uygulaması ücretli mi? BİP görüntülü arama

İLİŞKİLİ HABER

BİP uygulaması nedir, nasıl kullanılır? BİP uygulaması ücretli mi? BİP görüntülü arama
Kış aylarında Ankara'da mutlaka gidilmesi gereken 4 yer

İLİŞKİLİ HABER

Kış aylarında Ankara'da mutlaka gidilmesi gereken 4 yer
Uşak halısı özellikleri! Uşak halısı modelleri ve sergilendikleri müzeler

İLİŞKİLİ HABER

Uşak halısı özellikleri! Uşak halısı modelleri ve sergilendikleri müzeler
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0