Haroşa bebek yeleği nasıl örülür? En kolay haroşa bebek yeleği yapımı...

Sizlere çok seveceğiniz şahane haroşa bebek yeleğinin detaylı yapımını anlattık. İster tek renk ister iki renk yapacağınız bebek yelekleri kış mevsiminde bebekleriniz sımsıcak tutacak. Yapılışı çok kolay olan bebek yeleği modelleri sizlere örgülerinizde fikir verecek. Peki haroşa bebek yeleği nasıl örülür, En kolay haroşa bebek yeleği yapımı...

Bebek kıyafetleri hakkında en önemli şey en rahat kıyafet olması ve giyip çıkarmanın çok kolay olması gerektiğidir. Soğuk havalarda en görünce içinizin çok ısınacağı bir bebek yeleği modelini birazdan sizlerle paylaşacağız. Kış mevsiminde en çok sevilen ve tercih edilen birbirinden güzel bebek örgü yelek modelleri bulunuyor. Örgüye yeni başlayan hanımlar bebeklere hırka ve yelek yaparken çok kolay olan haroşa bebek modelini tercih edebilir. Renk ve modeliyle harika olan bu örgü modelini siz dilerseniz farklı renklerle de yapabilirsiniz. Bebe yakalı yelek modeli özellikle yeni doğan bebekler için yapabileceğiniz çok şık bir model. Her yaştan çocuk için yapılabilir ama bu şekilde bebe yakalı olan ve kol kısımları biraz daha örülen bebek yelekleri bana göre bebeklerde daha güzel duruyor. Şimdi dilerseniz bu muhteşem modele bir göz atalım.

En kolay çiçek motifli iğne oyası havlu kenarı modelleri! 2024 iğne oyası modelleriİLİŞKİLİ HABEREn kolay çiçek motifli iğne oyası havlu kenarı modelleri! 2024 iğne oyası modelleri

en güzel bebek yeleği modeli

en güzel bebek yeleği modeli

EN KOLAY HAROŞA BEBEK YELEĞİ ADIM ADIM YAPIMI

  • Bebek yeleği haroşa olan bu modele yaka kısmından başlanıyor. İlk önce 82 ilmek atıyoruz ve yeleğimizi yakadan örmeye başlıyoruz.
  • 5 sıra haroşa örüyoruz.
  • 8 haroşa, 9 düz, dola, düz, dola, 10 düz, dola, düz, dola, 24 düz, dola, düz, dola, 10 düz, dola, düz, dola, 9 düz, 8 haroşa şeklinde gidiyoruz.

Haroşo bebek yeleği nasıl örülür

Haroşo bebek yeleği nasıl örülür

- Arka ilmekler hep haroşa örülüyor. Bu şekilde 10 delik oluncaya kadar örüyoruz.

- Şimdiki 4 sırada düz ördüğümüz yerler haroşa olacak şekilde örüyoruz.

- 10 sıra düz olacak şekilde deliklere devam ediyoruz.

- 5 sıra haroşa örüp kolunu kesiyoruz ve modelimize geçiyoruz.

En kolay haroşo bebek yeleği yapımı

En kolay haroşo bebek yeleği yapımı

MODEL:

2 sıra; 2 düz, 1 haroşa örüyoruz. 3. sırada dola, kes, dola yapıyoruz. 

İstediğimiz boyuta gelene kadar modeli uyguluyoruz. 5 sıra haroşa örüp kapatıyoruz.

İşte bu kadar...

Eyyam-ı Biyd (Aydınlık günler) orucu nedir? Şaban ayının 13, 14, 15. günleri ne zaman?

İLİŞKİLİ HABER

Eyyam-ı Biyd (Aydınlık günler) orucu nedir? Şaban ayının 13, 14, 15. günleri ne zaman?
Lohusa dönemindeki anneye nasıl davranılması gerekir?

İLİŞKİLİ HABER

Lohusa dönemindeki anneye nasıl davranılması gerekir?
Kırmızı peeling nedir ve nasıl uygulanır? Kırmızı Peeling ne işe yarar?

İLİŞKİLİ HABER

Kırmızı peeling nedir ve nasıl uygulanır? Kırmızı Peeling ne işe yarar?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0