Clubhouse nedir, nasıl kullanılır? Clubhouse'a nasıl üye olunur, davetiye zorunlu mu

Son dönemin popüler uygulamalarından biri haline gelen Clubhouse, şimdilik sadece IOS kullanıcılarına hizmet veriyor. Uygulamaya üye olmak isteyenler, Clubhouse hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. Peki Clubhouse nedir, nasıl kullanılır? Clubhouse'a nasıl üye olunur, davetiye zorunlu mu? Clubhouse uygulaması hakkında tüm bilinmesi gerekenler, haberimizde.

Clubhouse uygulaması, 2020 yılında Alpha Exploration Co. adlı yazılım şirketi tarafından geliştirilmiş olan bir sosyal ağ platformudur. Bu uygulamada sesli sohbet odaları bulunmaktadır. Üyeler bu odalar aracılığıyla rehberinde olan-olmayan herkesle etkileşim kurabilmektedirler. Facebook ve Instagram uygulamalarından farklı olarak, fotoğraf ve video paylaşımının yapılamadığı Clubhouse'de, her bir sohbet odasında farklı konular üzerine konuşmalar gerçekleşmektedir. Diğer tüm sosyal medya uygulamalarından farklı bir arayüze sahip olan Clubhouse'a üye olmak ve giriş yapmak da bir o kadar farklı.

# 1 CLUBHOUSE'YE NASIL ÜYE OLUNUR?

Clubhouse'de üyelik için bir bekleme listesi bulunmaktadır. Ancak bekleme listesine takılmadan giriş yapılabilmesi için, üyeliği olan bir kullanıcıdan giriş davetiye kodu alınması gerekmektedir.

Üye olunduktan sonra ilk olarak kullanıcı adı seçilmektedir. Sonrasında SMS yoluyla cep telefonunuza bir hesap doğrulama mesajı gelir. Bu doğrulama işlemi yapıldıktan sonra uyguluma, hesabınızı bekleme listesine yerleştirir. 

Davetiye yoluyla ve/veya bekleme süresi sonucunda hesabınız onaylandıktan sonra, ilginizi çeken odalara giriş yapabiliyorsunuz.

# 2 CLUBHOUSE UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?

Clubhouse uygulamasında kullanıcılar sesli konuşma gerçekleştirmektedir. Konu başlıklarına göre kurulmuş olan sohbet odalarında bir sohbet yöneticisi bulunur. Kimin sohbete dahil olup olamayacağına, bu yönetici karar vermektedir. Eğer izin vermezse odada bulunan kişi sohbette sadece dinleyici olarak yer alır. Uygulama sadece İOS kullanıcıları için geçerli olmaktadır.

Evlerinizin dekorasyon havasını değiştirecek renk önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Evlerinizin dekorasyon havasını değiştirecek renk önerileri
T.C kimlik numaranızı nasıl ezberliyorsunuz? Yönteminiz zeka türünüzü belirliyor

İLİŞKİLİ HABER

T.C kimlik numaranızı nasıl ezberliyorsunuz? Yönteminiz zeka türünüzü belirliyor

BİR YORUM YAPIN 0