Bebek battaniyesi nasıl süslenir? Derya Baykal'la videolu bebek battaniyesi süsleme

Bütün dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle evde kalma süreleri arttı. Evde kalma süreleri artınca eğer canınız sıkılırsa evde bulunan bebek battaniyelerini süsleyebilirsiniz. Sadece birkaç saatinizi alacak bebek battaniyesini değişik motifler ekleyebilirsiniz. Oldukça basit olan bebek battaniyesi nasıl süslenir? İşte cevabı…

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Evde çocuklarınıza ördünüz battaniyeleri daha şirin bir hale getirebilirsiniz. İstediğiniz motifleri dikebileceğiniz bu battaniyeler bebekleriniz için oldukça kullanışlı hale geliyor. Derya Baykal'dan şahane bir fikirlerinden biri olan bu yıldızlı ve bulutlu motif süslemesine çocuklar bayılacak. Ekranların sevilen sunucularından Derya Baykal adım adım yıldız süslemeli battaniye yapılışını gösterdi. İstediğiniz renk iple yapabileceğiniz bu motifleri aynı zamanda bebek yeleklerinin üzerine de ekleyebilirsiniz.

DERYA BAYKAL İLE BEBEK BATTANİYESİ YILDIZ SÜSLEMESİ 

Tığ işi ve şiş ile örmeyi bilmeyenler için çok harika bir model, bu modeli sadece parmaklarınızı kullanarak yapabilirsiniz. 

Öncelikle yıldızları örün. Bunun için koton ip ve 3 numara tığ kullanabilirsiniz. Siz yıldız ve bulut yerine istediğiniz farklı motifler varsa yapabilirsiniz. Yıldızları battaniyeye uyacak şekilde renkler kullanmaya özen gösterin.

İlmikleme yöntemiyle bebek battaniyesi nasıl örülür? Derya Baykal ilmikleme bebek battaniyesi İLİŞKİLİ HABERİlmikleme yöntemiyle bebek battaniyesi nasıl örülür? Derya Baykal ilmikleme bebek battaniyesi

derya baykal ile bebek battaniyesi süsleme

derya baykal ile bebek battaniyesi süsleme

Evde oturduğunuz bu günlerde kendi bebeğinize veya hediye götürmek için bu harika battaniyeyi örebilir ya da satın alabilirsiniz. Sonrasında da üzerini bu motiflerle süsleyebilirsiniz. 

bebek battaniyesine yıldız süsleme

bebek battaniyesine yıldız süsleme

Süslemeleri sadece battaniye için değil birçok eşya da deneyebilirsiniz. Yatak örtülerini veya bebeklerin yatak örtülerini, bebek yelekleri gibi birçok ürünü süsleyebilirsiniz.

Şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahatle ilgili son durum

İLİŞKİLİ HABER

Şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahatle ilgili son durum
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0