Anneler Günü el yapımı hediye fikirleri! Anneler Günü için ne yapılabilir?Anneler günü ne zaman

Anneler Günü hediyesi fikirleri, annesine hediye almak ya da hazırlamak isteyen birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Anneler Günü el yapımı hediye fikirleri neler, 2023 anneler günü için neler yapılabilir? Gelin hep birlikte bakalım...

Anneler Günü hediyesi seçmekte zorlanan kişiler için el emeği göz nuru olacak birbirinden güzel kolayca uygulayabileceğiniz fikirleri sizlerin beğenisine sunuyoruz. El yapımı anneler günü hediye önerileri ile annenizi sevindirebilirsiniz. Düşük bütçe ile mükemmel hediyeler hazırlayabilir, hediyenize manevi değeri emeğinizle katabilirsiniz. El becerilerinizi kullanarak yapacağınız bir hediye sıradan hediyelere göre çok daha anlamlı olacaktır. İşte “ne hediye alabilirim” diye düşünenler için bazı öneriler…

Çiçek alırken ve gönderirken nelere dikkat etmeli? Çiçek seçerken nelere dikkat edilirİLİŞKİLİ HABERÇiçek alırken ve gönderirken nelere dikkat etmeli? Çiçek seçerken nelere dikkat edilir

ANNELER GÜNÜ 2023 NE ZAMAN? 

Bu sene anneler günü 14 mayıs pazar günü kutlanacak.

ANNELER GÜNÜ EL YAPIMI HEDİYE FİKİRLERİ 

Anneler günü hediyesi olarak bir hediye kartı hazırlayabilirsiniz. El yapımı hediye kartı hatıra olarak da saklanabilir. İşte anneler günü kartı yapımı…

anneler günü ne zaman?

anneler günü ne zaman?

MALZEMELER

- Açık ve koyu pembe karton

Düğme

Yapıştırıcı

Makas

Kalem

YAPILIŞI

Anneler Günü el yapımı hediye fikirleri

Anneler Günü el yapımı hediye fikirleri

Koyu pembe karton üzerine 3 farklı ebatta papatya şekli çizin ve kesin.

Yaprak kısımlarını kıvırarak daha boyutlu hale getirin.

Büyükten küçüğe doğru iç içe geçecek şekilde 3 ebat papatyayı yapıştırın ve ortasına düğme yapıştırın.

Son olarak papatyayı açık pembe renk karton üzerine sabitleyip kartınızı tamamlayın.

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ EL YAPIMI MUMLAR

anneler günü ne zaman 2023

anneler günü ne zaman 2023

  • SADE MUMLARI DEKORE EDİN

Kokulu yada kokusuz çok uygun fiyatlarda alabileceğiniz sade mumları elinizde bulunan, ev dekorasyonunda ya da diğer projelerde kullandığınız duvar kağıtları ile dekore edebilirsiniz.

Bu düzenlemede sadece duvar kağıdı değil, hoş ambalaj ya da paket kağıtlarını, dergi ya da eski kitap sayfalarını bile kullanabilirsiniz.

DEKORATİF MUMLUK NASIL YAPILIR?

Kullanacağınız duvar kağıtlarını mumu kaplayacak boyutlarda kesebilirsiniz. Eğer yırtılmış kağıt görünümünü seviyorsanız duvar kağıtlarını yırtarak da uygun boyutlara getirebilirsiniz.

  • ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ EL YAPIMI DEKORATİF ÇERÇEVE

Anneler gününe sayılı süre kala hala ne hediye alacağınızı düşünüyorsanız, ‘kendin yap’ stili el emeği bir hediye ile annenizi mutlu edebilirsiniz. Anneniz için hazırlayabileceğiniz iki farklı dekoratif çerçeve önerimizi inceleyerek annenizin evini hoş bir şekilde süslemesini sağlayabilirsiniz.

anneler günü hediyesi dekoratif çerçeve

anneler günü hediyesi dekoratif çerçeve

  • RENK KARTELALARINDAN FOTOĞRAF YAPIMI

Dergi ekinden çıkan renk kartelalarını kullanarak annenize özel eşsiz bir hediye hazırlayabilirsiniz. Öncelikle annenizin seveceği fotoğrafları seçin.

Renk kartelaları geniş bir zemin üzerindeyse fotoğrafların boyutlarına uygun olacak şekilde kesin, küçük ya da ince kartelalarınız varsa parçaları bir araya getirerek yapıştırın.

Fotoğrafları bilgisayarınızda siyah-beyaz renge çevirin ve yazıcınızın ayarlarını kestiğiniz kartelalara uygun olacak şekilde ayarladıktan sonra fotoğrafları kartelalara basın.

Farklı tonlarda kartelaları kullanarak çerçevenizi istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. 

  • KENDİN YAP ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ: KELEBEK AİLE AĞACI

Kestiğiniz duvar kağıdı parçalarının arkasına dekupaj tutkalı sürerek mum üzerine yapıştırın.

Kağıt üzerine boydan boya bastırarak altta kalan havayı çıkarın. Eğer tutkalın fazlası kenarlardan çıkmışsa nemli bir bezle silerek temizleyin.

Kağıdın üzerinden de tutkal uygulayarak kağıdın yerini sağlamlaştırın.

Duvar kağıdının üzerini düğme, dantel, boncuk, kurdele ve çeşitli süslemelerle istediğiniz gibi renklendirebilirsiniz. Sıcak tutkal tabancası kullanarak süslerin daha iyi yapışmasını sağlayabilirsiniz.

Baharı çağrıştıran kelebeklerle hazırlayacağınız bir düzenleme eminiz ki annenizin hoşuna gidecek. Hazır kelebek şeklindeki süsleri kullanarak ya da farklı renklerdeki kağıtlarla kendiniz kelebek şekli yaparak veya elinizde bulunan kelebek şekli çıkaran zımbalarla kelebek şekli oluşturabilirsiniz.

Farklı şekilde bir zımbanız varsa bu uygulamada onu da kullanabilirsiniz. Kelebeklerinizi aile ağacı oluşturacak şekilde düzenlemenizi öneriyoruz. Her bir rengi farklı jenerasyonları ayırmak için kullanabilirsiniz. Kelebekler üzerine aile üyelerinin isimlerini yazabilirsiniz.

Kelebekleri çerçeve ölçülerinde keseceğiniz beyaz bir kartona yapıştırın. Yerleştirmeden önce kalemle yerlerini işaretleyerek daha kolay bir düzenleme yapabilirsiniz.

Altına da aileniz için anlamlı bir söz ya da ailenizin adını yazabilirsiniz. Çerçeveniz duvarda sergilenmeye hazır!

İşte bu kadar...

Dünya üzerinde bütün anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun

Anneler Günü'nde anneye ne hediye alınır? Anneler Günü için hediye fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Anneler Günü'nde anneye ne hediye alınır? Anneler Günü için hediye fikirleri
Airfryer çikolatalı pratik kurabiye nasıl yapılır? Airfryer'da damla çikolatalı kurabiye tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Airfryer çikolatalı pratik kurabiye nasıl yapılır? Airfryer'da damla çikolatalı kurabiye tarifi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Yusuf süper 1 yıl önce

Ben bir şey buldum ama bu konuda yardımcı olur musun diye düşünüyorum yeni Olmuyor yalancı bir şey yoktur bence de öyle değil böyle şeyler hep

Büşra 1 yıl önce

Tamam