Twitter Blue nedir, özellikleri neler? Twitter artık ücretli mi olacak?

Son zamanlarda en çok kullanılan ve popüler olan uygulamalardan biri olan Twittter kullanıcılarına özellikler sunmaya devam ediyor. Twitter'ın kullanıcılarına yönelik çıkardığı yeni ödemeli üyelik servisi ile ilgili bazı detaylar sızmaya başladı. Twitter kullanıcıları için servisin aylık ücreti ve bazı özellikleri de belli oldu. Peki Twitter Blue nedir ve özellikleri neler? Twitter artık ücretli mi? İşte detaylar:

Yıllardır kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan twitter kullanıcılarına yönelik yeni ödemeli servisi çıkardığı öne sürüldü. Twitter kurucusu ve tepe yöneticisi Jack Dorsey, geçtiğimiz yıl haziran ayında, abonelik sistemiyle çalışan ücretli bir servis geliştirdiklerini söylemiş ancak bu konuda detaylı bilgi paylaşmamıştı. Twitter Blue olarak adlandırılan bu servis ücretini merakı ise birçok kişi tarafından internette araştırılmaya başlandı. Servisin aylık ücreti ve bazı özellikleri de belli oldu. Peki Twitter Blue nedir ve özellikleri neler?

KADES en çok indirilen 3İLİŞKİLİ HABERKADES en çok indirilen 3'üncü uygulama oldu! KADES uygulaması nedir?

Twitter Blue nedir

Twitter Blue nedir

TWITTER BLUE NEDİR, TWITTER ARTIK ÜCRETLİ Mİ OLACAK?

Twitter Blue olarak adlandırılan servisin ücretinin aylık 2,99 dolar olması ve kullanıcılar için içerisinde yeni özellikler barındırması bekleniyor. Twitter kurucusu ve tepe yöneticisi olan Jack Dorsey, geçtiğimiz sene Haziran ayında, abonelik sistemiyle çalışmakta olan ücretli bir servis geliştirdiklerini ifade etmiş fakat bu konuda çok detaylı bir bilgi paylaşmamıştı.

Twitter Blue özellikleri

Twitter Blue özellikleri

Uygulamanın kodunu inceleyen Twitter kullanıcısı Jane Manchun Wong'un Cumartesi paylaştığı ekran görüntülerinde Twitter'ın aylık ödeme ile kullanıcılara yeni özellikler sunabileceği görülüyor.

Twitter Blue ücretli mi

Twitter Blue ücretli mi

Twitter'ın ücretli versiyonunda, paylaşımları kaydetmeye ve arşivlemeye yarayan "koleksiyonlar" özelliği ve paylaşılmış olan bir tweet'i geri alma gibi özelliklerin bulunması da bekleniyor. Aynı zamanda Wong, daha fazla özellik içeren ve daha pahalı olan başka abonelik seçeneklerinin de olabileceğini ifade ediyor.

En kolay tepsi keki nasıl yapılır? Tam ölçülü tepsi kekinin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

En kolay tepsi keki nasıl yapılır? Tam ölçülü tepsi kekinin püf noktaları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Fatih Aydın 2 yıl önce

Twiterı hesap açtım ama hiç kullanmadım çokta ilgimi çekmedi