Sleepy yüzey temizleyici mendil mi Solo yüzey temizleyici mendil mi? Solo mu Sleepy mi?

Son zamanlarda kadınların ellerinden düşürmediği yüzey mendiller büyük bir kolaylık sağlayarak her yeri temizliyor. Doğal içeriği sayesinde adeta trend haline gelen yüzey temizleyici mendiller kullan-at özelliği sayesinde de çok beğeniliyor. İki farklı markanın çıkarmış olduğu Sleepy ve Solo yüzey temizleyici mendillerinden hangisinin daha etkili olduğu merak konusu oldu. Peki, Solo mu Sleepy mi? Hadi inceleyelim

Normal temizleme bezlerinin yerine kullanılabilen son dönemde alternatif olarak çıkan yüzey temizleyici ıslak mendiller etkileriyle oldukça popüler hale geldi. Evde tüm yüzeylerde ve dış mekanlarda temas ettiğiniz her yerde kullanabileceğiniz yüzey temizleyici mendiller pratik ve hijyenik olmasıyla da dikkat çekiyor. Durulama gerektirmeden ve iz bırakmadan temizleme özelliği sayesinde internette en çok beğenilen temizleme ürünleri arasında yerini aldı. Doğal içeriği sayesinde birçok farklı alanda temizlik sağlayan yüzey temizleyici mendillerde iki farklı markanın kalitesi merak konusu oldu.  Birçok kişinin merak ettiği soru Sleepy ve Solo'mu? Gelin hep birlikte karşılaştıralım...

Beyazlar için en iyi deterjan hangisidir?En iyi çamaşır deterjanı önerileri!En iyi toz deterjanİLİŞKİLİ HABERBeyazlar için en iyi deterjan hangisidir?En iyi çamaşır deterjanı önerileri!En iyi toz deterjan

SLEEPY Mİ SOLO MU?

- Sleepy yüzey temizleme havlusu ile Solo temizleme havlusunun karşılaştırmasını  yaparken ilk olarak fiyatlarından bahsedelim.

- Öncelikle Sleepy yüzey temizleme mendili paketinde 100 adet bulunurken Solo yüzey temizleme mendili paketinde sadece 80 adet bulunuyor.

Sleepy

Sleepy

- Bir diğer detay ise içerik bakımından her iki ürününde farklı olmasıdır. 

- Solo temizleyici mendillerin içeriğinde deterjan katkılı olurken Sleepy temizleyici mendillere baktığımızda paraben-sls-klor içermediği ve beyaz sabun, beyaz sirke, karbonat, beyaz sabun kokusu içermesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Sleepy yüzey temizleyici mendil mi Solo yüzey temizleyici mendil mi?

Sleepy yüzey temizleyici mendil mi Solo yüzey temizleyici mendil mi?

- Sleepy'de paket üzerinde cam, masa/sandalye, wc, lavabo, halı elektronik eşya temizleyebileceğiniz bir sürü ibareler yer alırken Solo'da 'tüm yüzeylerde kullanabilirsiniz' ibaresi yer alıyor.

Gelelim temizlik yaparken iki markanın  performansına;

- Solo mendil içeriğinde deterjan katkılı maddeler nedeniyle elinizde yara varsa eliniz yanabiliyor.

- İkisinin boyutunu karşılaştırdığımızda Sleepy'nin boyutunun Solo'ya göre daha büyük olduğu dikkat çekiyor.

- İkisini temizlerken denediğimizde ise cam sehpalarda, mutfak dolaplarında, sehpalarda iz bırakmazken aynalarda birazda olsa  iki markanın da iz bıraktığı dikkat çekiyor.

PRATİK BİLGİ: Sleepy ile ilgili olarak da kullanıcıların dikkatini çeken bir önemli detay da beyaz sabun sevmeyenler için Arap sabunu katkılı ve çamaşır suyu katkılı olan çeşitlerini de çıkarmış olmasıdır. 

SLEEPPY VE SOLO YÜZEY TEMİZLEYİCİ MENDİL FİYAT KARŞILAŞTIRMASI

Fiyat bakımından da karşılaştırılan yüzey temizleyicilerden Sleepy''in 100 adet paketi 80 TL iken Solo'nın ki ise 80 adet olan paketi 54 TL olarak satışa sunuluyor. Sleepy internette birçok kullanıcı tarafından hem ekonomik hem de daha hijyenik bulunurken Solo markasına ait olan mendillerin deterjan katkılı olması daha çok köpürmesine ve silinen zeminin daha çok lekelenmesine neden olduğundan pek tercih edilmediğine de dikkat çekiliyor.

Sleepy

Sleepy

Organ bağışı yapmak caiz mi? Kişi öldükten sonra organlarını bağışlayabilir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Organ bağışı yapmak caiz mi? Kişi öldükten sonra organlarını bağışlayabilir mi?
Hamileler kestane yiyebilir mi? Hamilelikte kestane yemenin bebeğe ve anneye faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Hamileler kestane yiyebilir mi? Hamilelikte kestane yemenin bebeğe ve anneye faydaları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

emel 5 ay önce

sleepy tabi.