Bahar Kapıda bu hafta şanlı tarihiyle nam salan Kahramanmaraş'a konuk oldu!

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran "Bahar Kapıda" her hafta Kanal 7 ekranlarında seyircilerle buluşuyor. Samimiyet ve eğlencenin harmanlandığı Bahar Kapıda ekibi bu hafta tarihimizde önemli bir yer edinen Kahramanmaraş'a konuk oluyor.

Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Bahar Kapıda, her hafta yemeğinden kültürüne, köklü tarihinden doğa harikalarına kadar Anadolu'nun eşsiz dokularını gözler önüne seriyor. Eğlenceli tavırları ve samimi sohbetleriyle Kanal 7 ekranlarına damga vuran Bahar Gelir'in sunumunu üstlendiği program bu hafta rotasını Kahramanmaraş'a çevirdi.

Bahar Kapıda bu hafta AdıyamanİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta Adıyaman'a konuk oldu! Adıyaman'ın meşhur Besi bebekleri dikkat çekti

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

Dondurması, tarhanası ve en önemlisi şanlı geçmişiyle dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran Kahramanmaraş'a konuk olan Bahar Gelir, ilk olarak Maraş tarhanasının olmazsa olmazı çığ örtüsünün yapımını öğrenmeye gitti. Adana ve Osmaniye bölgelerinde bataklıkta yetişen çığ bitkisinin iple örülerek sergi haline getirildiğini gören Gelir, bu örtünün özelliklerini izleyenlerle paylaşmayı ihmal etmedi. Çığ yapan bir çiftle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Bahar Gelir, amca ve teyzenin tatlı atışmaları sırasında kahkahalarına engel olamadı. Kahramanmaraş'ta sohbetiyle tanınan Asiye teyzeyle kümese giren Gelir, hayatında ilk kez kümesten yumurta topladı. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Eğlence ve kahkahanın eksik olmadığı Bahar Kapıda ekibi son olarak meşhur tarhana yapımını öğrenmek için yola koyuldu. 7'den 70'e herkesin severek tükettiği tarhanayı has yerinde tadan Gelir, Maraşlılarla koyu bir sohbet gerçekleştirdi. 

Bahar Kapıda tarhana yapımını izleyenlerle buluşturdu

Bahar Kapıda tarhana yapımını izleyenlerle buluşturdu

Her Pazar 11:30'da Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşan Bahar Kapıda programının yeni bölümünü sakın kaçırmayın!

Gülse Birsel'den heyecanlandıran yeni proje açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Gülse Birsel'den heyecanlandıran yeni proje açıklaması!
Bahar Kapıda bu hafta Kahramanmaraş'a konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Kahramanmaraş'a konuk oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0