Bahar Kapıda bu hafta Kahramanmaraş'a konuk oldu!

Gündüz kuşağının sevilen programı Bahar Kapıda, her hafta Anadolu'nun gizli köşelerini Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşturuyor. 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan program bu hafta, yüzyıllardır pek çok medeniyete kucak açan Kahramanmaraş'a konuk oldu.

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen programı "Bahar Kapıda" her hafta Bahar Gelir'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Türkiye'nin eşsiz köşelerini gözler önüne seren fenomen program bu hafta tarih çağları boyunca farklı uygarlıklara ev sahipliği yapmış Kahramanmaraş'tan evlere konuk oluyor.

Bahar Kapıda bu hafta incirin anavatanı Aydın GermencikİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta incirin anavatanı Aydın Germencik'e konuk oldu!

Köklü tarihi, zengin kültürü ve doğa harikası manzaralarıyla görenleri kendine hayran bırakan Kahramanmaraş'a konuk olan Bahar Kapıda ekibi ilk olarak köy halkını ziyaret etti. Yufka yapan Kahramanmaraşlı kadınların CİMER'e şikayet edildiğini öğrenen Gelir, olayın iç yüzünü öğrenmek için kadınlarla derin bir sohbete girdi. Ardından dört bileziğini satarak civciv üretimine başlayan Tuğba Çakmak'ı ziyaret eden Bahar Gelir, kuluçka tesisini gezerek o anları izleyenlerle paylaştı.

 Bahar Kapıda Kahramanmaraşa konuk oldu

Bahar Kapıda Kahramanmaraşa konuk oldu

Bahar Kapıda ekibi son olarak yeteneğiyle görenleri kendine hayran bırakan Saadet Teyze'nin yanında soluğu aldı. Nota okuyarak bağlama çalan 74 yaşındaki Saadet Teyze'nin sanatından çok etkilenen Bahar Gelir, bağlama eşliğinde türküler okudu.

Bahar Kapıda Kahramanmaraşta

Bahar Kapıda Kahramanmaraşta

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı Bahar Kapıda programı her Pazar saat 11:30'da Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşmaya devam ediyor.

Bahar Kapıda bu hafta şanlı tarihiyle nam salan Kahramanmaraş'a konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta şanlı tarihiyle nam salan Kahramanmaraş'a konuk oldu!
Bahar Kapıda bu hafta Kastamonu Çatalzeytin'e konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Kastamonu Çatalzeytin'e konuk oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0