Bahar Kapıda bu hafta Kastamonu Çatalzeytin'e konuk oldu!

Gündüz kuşağının fenomen programı Bahar Kapıda, her hafta Anadolu'nun benzersiz köşelerini izleyenlerle buluşturuyor. 7'den 70'e geniş bir izleyici kitlesine sahip olan program bu hafta, Kastamonu'nun incisi Çatalzeytin'e konuk oldu.

Kanal 7 ekranlarının sevilen programı "Bahar Kapıda", her hafta Bahar Gelir'in renkli sunumuyla Anadolu'nun tarih kokan kentlerine ışık tutuyor. İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran Bahar Kapıda ekibi bu hafta Kastamonu kıyısında yer alan Çatalzeytin ilçesinden evlere konuk oluyor.

Bahar Kapıda bu hafta Bitlis AhlatİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta Bitlis Ahlat'a konuk oldu!

Eşsiz tarihi ve doğa harikası manzaralarıyla Türkiye'nin adeta gizli cevheri olan Kastamonu'ya konuk olan Bahar Kapıda ekibi ilk olarak Çatalzeytin'in dillere destan meşhur lezzeti "kulaklı mantıyı" denedi. Bu eşsiz tada hayran kalan Bahar Gelir, köçeklerin seyri zevk veren yöresel oyunlarını izlemeyi ihmal etmedi. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Kadınların bir arada huzurla çalıştığı tekstil atölyesini de ziyaret eden Bahar Gelir, ustabaşıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi ve iş yerindeki kadın dayanışmasına dair bilgiler aldı. Son olarak ormancılığın yaygın olduğu Çatalzeytin Dağlarında annesiyle 10 yıldır görüşmeyen çocuğun hikayesini ekran başındaki izleyenlerle buluşturan ünlü sunucu duygu dolu anlar yaşadı.

Bahar Kapıda programı

Bahar Kapıda programı

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı Bahar Kapıda programı her Pazar saat 19:30'da Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşmaya devam ediyor.

Bahar Kapıda bu hafta Kahramanmaraş'a konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Kahramanmaraş'a konuk oldu!
Bahar Kapıda bu hafta Şırnak Cizre'ye konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Şırnak Cizre'ye konuk oldu!
Bahar Kapıda bu hafta Bitlis Ahlat'a konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Bitlis Ahlat'a konuk oluyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0