Görücü Usulü: Mükemmel Eşleşme dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var

TRT 1'in uzun soluklu dizisi Seksenler'in final haberi sonrasında Birol Güven imzalı Görücü Usulü: Mükemmel Eşleşme adında yeni bir dizisinin başlayacağı seyirciyi heyecanlandırdı. Peki Görücü Usulü: Mükemmel Eşleşme dizisinin kadrosunda hangi oyuncular yer alacak?

TRT 1 ekranlarına gelen gündüz kuşağı dizisi Seksenler, bu sezon final yapacak.  Senaryosunu kaleme alan ve yönetmen koltuğunda oturan Birol Güven imzalı nostaljik, romantik ve sitkom tadındaki sevilen dizinin yerine yeni dizi müjdesi Birol Güven'den geldi. Seksenler dizisinin final yapması ile yine Birol Güven imzalı kod adı Görücü Usulü ‘Mükemmel Eşleşme’ isimli dizi başlayacak.

Birol Güven

Birol Güven

Birol GüvenİLİŞKİLİ HABERBirol Güven'den yeni TRT dizisi geliyor! Seksenler'den sonra...

MÜKEMMEL EŞLEŞME DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven yeni bir dizi için kolları sıvadı. Yine TRT’de ekrana gelecek olan dizinin adı ‘Mükemmel Eşleşme’...

Mükemmel Eşleşme dizisi Altın Portakallı yönetmeni Emre Kavuk çekecek. Senaryosunu Birol Güven’in yazdığı dizide başrolü Ahmet Kayakesen oynayacak. Kod adı ‘Görücü Usulü’ olan dizi eğlenceli bir aile komedisini ekrana taşıyacak.

trt

trt

Proje güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekerken, genç yeteneklere de fırsat verilecek bir kadrodan oluşacak dizinin, Haziran sonunda sete çıkması bekleniyor. Yapımcılığını Mint Yapım’ın üstlendiği yeni projesi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncuları ise, Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Eylül Öztürk, Ayhan Taş, Volkan Severcan ve Asuman Dabak oldu.  

Ahmet Kayakesen

Ahmet Kayakesen

Eylül Öztürk

Eylül Öztürk

Volkan Severcan

Volkan Severcan

Ayşegül Günay

Ayşegül Günay

Oyuncu İsmail Hacıoğlu’ndan yeni proje müjdesi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu İsmail Hacıoğlu’ndan yeni proje müjdesi!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0