Oğuzhan Koç'tan boşanan Demet Özdemir'den bomba dönüş! Aşk Taktikleri 2 ne zaman yayınlanacak?

Oyuncu Demet Özdemir, uzun bir aradan sonra yeni bir anlaşmaya imza attı. Özdemir, Netflix'in yerlin yapımlarından olan 'Aşk Taktikleri 2' için Şükrü Özyıldız ile kamera karşısına geçti. Peki 'Aşk Taktikleri 2' ne zaman yayınlanacak?

Geçtiğimiz yıl şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturan oyuncu Demet Özdemir, 8 ay sonra evliliğini sonlandırmıştı. Bir süredir ekranlarda görünmeyen Özdemir, Netflix'in yerli projelerinden olan Aşk Taktikleri 2'de Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştı.

Aşk Taktikleri 2 ne zaman yayınlanacak

Aşk Taktikleri 2 ne zaman yayınlanacak

Demet Özdemir eski eşi Oğuzhan KoçİLİŞKİLİ HABERDemet Özdemir eski eşi Oğuzhan Koç'un evinden çıktı: Prosedürler vardı

AŞK TAKTİKLERİ 2 OYUNCU KADROSU

Serinin ilk filminin öyküsü İstanbul ve Kapadokya’da geçmişti. Bu kez ikinci film Turunç ve Göcek'in hayran bırakan muhteşem doğasında çekildi. Atakan Çelik, Hande Yılmaz ve Deniz Baydar’ın yanı sıra Melisa Döngel, Ceyhun Mengiroğlu, Bora Akkaş, İpek Tuzcuoğlu, Kerem Atabeyoğlu ve Ümit Erdim'in de rol aldı.

AŞK TAKTİKLERİ 2 NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Aşk Taktikleri 2" filmi geçen yaz çekilmişti. Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız’ı başrollerde buluşturan ve ilk filmi tüm dünyada büyük bir ilgi gören Lanistar Medya imzalı filmi Pelin Karamehmetoğlu yazdı, Recai Karagöz ise yönetti.

Filmin 14 Temmuz‘da Netflix'te seyirciyle buluşacağı konuşuluyor.

Treat Williams'tan acı haber! Ünlü yıldız motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirdi

İLİŞKİLİ HABER

Treat Williams'tan acı haber! Ünlü yıldız motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirdi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0