Kızılcık Şerbeti ahlaksızlığa doymuyor! Çimen yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp bir de üstüne...

Türkiye gündeminden düşmeyen "Kızılcık Şerbeti" dizisi, son bölümüyle iyice çığrından çıktı. Çimen karakterinin yasak aşk yaşadığı evli ve iki çocuk babası Gökhan ile imam nikahıyla evlenmesi ve bir de bunun üstüne tesettüre girerek ahlaksızlığını örtmeye çalışması sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkardı.

Her bölümüyle izleyenleri çileden çıkaran ve defalarca kez şikayetlerin hedefi haline gelen "Kızılcık Şerbeti" dizisi, son bölümüyle 'bu kadarı da olmaz artık' dedirtti. 'Başörtü krizi', 'zorla imam nikahı', 'alkollü kolonya' ve 'yasak aşk' gibi akılalmaz sahnelerle herkesi şoke eden dizi, şimdi de evli ve iki çocuklu bir adamla evlenmek isteyen Çimen karakterinin yaptığı iğrençliği gözler önüne serdi.

Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti

Bir süredir kendisinden yaşça büyük iş insanı Gökhan'la aşk yaşayan Çimen, sevgilisinin eşine giderek yaşananları anlattı. Babasından azar işiten ve tokat yiyen Gökhan, ailesinin isteği üzerine Çimen ile imam nikahıyla evlenmeye karar verdi ve Çimen'e "Eşimden boşanacağım ama görüşmemiz için imam nikahı kıymamız lazım" dedi. Teklifi kabul ederek Gökhan ile imam nikahıyla evlenen Çimen, bir de tesettüre girdi.

Kızılcık Şerbeti Çimen

Kızılcık Şerbeti Çimen

Böylesine değerli ve özel bir şey olan tesettürü ahlaksızlığa alet eden dizi, sosyal medya kullanıcılarını öfkeden deliye döndürdü. İmam nikahıyla ikinci eş olan Çimen karakterinin sırf ahlaksızlığını örtmek için tesettüre girmesi ve İslamiyet'in değerlerini zedelemesi seslerin yükselmesine sebep oldu.

Çağla Şıkel'in ablası ünlü iş insanı ile dünyaevine girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'in ablası ünlü iş insanı ile dünyaevine girdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 22

selim ileri 1 ay önce

biz türbanın nasıl rezillikleri kapattığını suriyeli kadınlar sayesinde çok iyi biliyoruz. sizin gibi din tüccarlarının yüzünden İslam'dan soğuyoruz!

Çeçen muhafız 1 ay önce

Evet tesettür sizlerin her türlü ahlaksızlığını kapatmak için olamaz çok doğru bir söz

Nevza 1 ay önce

Bu nasıl bir rezillik RTÜK Görmüyormu Din ile dalga geçildiğini.

Toplam 1 beğeni

zafer gülten 1 ay önce

siz Tik Tok u görün,kadınlar kızlar takmışlar türbanı,hatta üslerinde tesettür elbisesi,ama şakır şakır oynatıp,tanımadıkları erkeklerle sohbet ediyorlar,yorumların çoğuda sözlü taciz niteliğinde.

Toplam 1 beğeni

Kerem 1 ay önce

Aynen öyle. Dönen dolaplara yapılan haksızlıklara bakınca dizi senaryosu birebir dogru. Fetöden sonra kaç kapalı kadın açıldı biliyor musunuz.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun