Kuru incir zayıflatır mı? Kilo vermede '7 zeytin 1 incir' mucizesi...

Sağlık açısından vücuda yararı olduğu bilinen kuru incirin her hali lezzetlidir! Diyette atıştırmalık olarak ara öğünlerde yiyebileceğiniz kuru incirin bir başka faydası da 7 adet zeytin tüketmek ile gerçekleşiyor. Kilo vermede popüler olan 7 zeytin 1 incir kürü nasıl yapılır? Yapılması basit ve etkili olan '7 zeytin 1 incir' kürü ile hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. İşte 7 zeytin 1 incir diyetinin yapılışı...

Özellikle de bazı meyveler var ki taze halleri başka kurutulmuş halleri bir başka lezzetlidir. Gündelik yaşantısı içerisinde kuru meyveleri diğerlerine nazaran daha çok seven ve beslenmelerinde tercih eden kişilerin yemekten büyük keyif alacağı kuru incir, insan sağlığı üzerinde oldukça olumlu etki bırakır. A ve B vitamini bakımından şifa kaynağı olan meyveler vücuttaki şeker dengesini koruyarak aniden gelen tatlı krizlerini bastırmada etkilidir. İçerisinde bulundurduğu yoğun şeker nedeniyle fazla tüketildiği zaman kilo alımına yol açan kuru inciri tüketirken ölçüyü aşmamakta fayda var. Lifli bir yapıya sahip olması nedeniyle bağırsakları çalıştırıp sindirime yardımcı olan kuru incirin 1 tanesi 49 kcal değerine sahiptir. 

  • İncirin kurutulmuş hali olan incir midede tokluk hissi vererek ara öğünde tüketilebilecek bir besindir.
  • Özellikle de öğle ya da akşam yemeklerinden önce tüketilen kuru incir, açlık hissini epey miktarda azaltacaktır.
  • Doğal besinlerle zayıflamak istiyor ve bu düşüncede kararlı iseniz, 7 zeytin 1 incir kürü ile hızlı ve sağlıklı yollarla kilo verebilirsiniz. 

KURU İNCİR ZAYIFLATIR MI? KURU İNCİRİN FAYDALARI NELER?

kuru incir kilo aldırır mı? 7 zeytin 1 incir ile zayıflama

kuru incir kilo aldırır mı? 7 zeytin 1 incir ile zayıflama

Günümüzde kabızlık ya da ishal probleminden muzdarip olan kimselerin yiyeceği kuru incir, sindirim sisteminin düzenli işlemesi bakımından oldukça önemli bir vazife görür. Dolaylı yoldan kabızlık ve hazımsızlığa iyi gelirken kilo vermeye de boşaltıma destekle yardımcı olur.

Boşaltım sorunu yaşayanlar yediklerini tam sindiremedikleri zaman metabolizmaları gerektiği kadar hızlı çalışmaz. Bu nedenle kuru incir tüketmekte fayda var. Genel olarak sıralayacak olursak kuru incirin sağlık açısından faydaları şu şekildedir:

  • -Lif oranı yüksek olan kuru incir, gündelik yaşantı içerisinde başa gelebilen kabızlığı önler ve uzun süre karnı tok tutar.
  • -Etkili ve güçlü bir kalsiyum kaynağıdır. Kemik gelişimini destekleyip kemiklerin sağlığını arttırır.
  • -Antioksidan özelliği ile kanser gibi ciddi ve tehlikeli hastalıklara karşı kalkan görevi görür.
  • -Kalp hastalıklarına karşı koruyucudur, boğaz ağrılarına iyi gelir.
  • -Zayıf olan bağışıklık sistemini güçlendirmeye yarar.

ZAYIFLAMAK İÇİN KURU İNCİR NASIL YENİR?

kuru incirin faydaları neler? Kuru incir ile kilo verme

kuru incirin faydaları neler? Kuru incir ile kilo verme

Diyet yapmakta zorlanıyor ve başladığınız diyet listeleri ağır geldiği için yarıda bırakmak zorunda kalıyorsanız da '7 zeytin 1 incir' ile kısa zamanda istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Yalnızca iki malzemeli olan bu diyette ilk önce 7 tane zeytin daha sonra incir tüketmelisiniz. Burada dikkat edilmesi gereken temel nokta peş peşe yemek olduğu için aralarında zaman geçirmemeniz gerekiyor.

Her gün 2 defa uygulamanız gereken bu diyeti sabah uyanınca ve gece uyumadan önce uygulanmalıdır. 7 zeytin 1 incir kürü, 21 gün düzenli bir şekilde tüketilmelidir. 21 günün sonunda en az 10 kilo verdiğinizi göreceksiniz.

YEDİ ZEYTİN BİR İNCİR KÜRÜ NASIL YAPILIR? 7 ZEYTİN 1 İNCİR KÜRÜ:

Vücudun en etkili ve verimli olduğu zamanlar uyku öncesi ve sonrasıdır. Bu nedenle her sabah ve uyumadan önce 7 zeytin 1 incir ile kilo verme sürecine başlayabilirsiniz. 21 gün uygulanması önerilen 7 zeytin 1 incir küründe çıkacak olan sonuç inanılmaz olacak. 7 zeytin 1 incir kürünü uygularken ilk önce 7 tane tuzsuz zeytini daha sonra da 1 inciri yemelisiniz. 

7 zeytin 1 incir kürünü uygulamaya karar verdiyseniz yanınızda devamlı su şişesi bulundurmayı alışkanlık haline getirmelisiniz. Bir anda susatacak olan bu iki besin hem vücudunuza iyi gelecek hem de kilo vermenizi kolaylaştıracaktır.

7 zeytin 1 incir küründen yola çıkarak piyasaya sunulan 7 zeytin 1 incir çayı uzmanlar tarafından tavsiye edilmemektedir.

KURU İNCİR KALORİ CETVELİ:

1 tane kuru incir 49 kcal

100 gram kuru incir 269 kcal

1 su bardağı kadar kuru incir 496 kcal.

Kesin kilo verdiren sağlıklı diyet listeleri

İLİŞKİLİ HABER

Kesin kilo verdiren sağlıklı diyet listeleri
Karatay'dan zeytinyağı ile zayıflama! Zeytinyağı ve limon kürü nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Karatay'dan zeytinyağı ile zayıflama! Zeytinyağı ve limon kürü nasıl yapılır?
Yaz aylarında kilo almamak için nasıl beslenilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Yaz aylarında kilo almamak için nasıl beslenilmeli?

BİR YORUM YAPIN 40

Ayla 3 yıl önce

21 günden sonra bırakacak miyiz tekrar ne zaman yapacagiz

Toplam 1 beğeni

Boraycan 2 yıl önce

21 gün yapılıp 7gün ara verdikten sonra 21 gün daha yapılır devam edilmez

Toplam 0 Beğeni

Ayşe 3 yıl önce

5.günüm sahur ve iftardan önce uyguluyorum kiloyu sabit tutuyor şimdilik korona dolayısıyla 52 den 55 e çıkmıştım 56 ya dogru yol alıyodum şu an 54.9 u gordum

Toplam 3 beğeni

Özlem 3 yıl önce

Merhaba ben bu ayın bitinde başladım 71.700 le ve bugün tartıldıgımda tam olarak 68 gösterdi çokkkkk mutluyum ama kesinlikle tatlı ve gluten tüketmiyorum ben çok faydasını gördüm beyne çok açlık hissini göndermiyor bence mucize bu canım hiç bir şey çekmiyor

Toplam 3 beğeni

Jasmin 3 yıl önce

Selamlar tuzsuz zeytin nerden buldunuz

Toplam 1 Beğeni

Ayten 3 yıl önce

Ben şununu anladım hem. Yemek yıyecegız he m 7 zeytın 1 inçır bu şekilde mi diyet yapacagız

Toplam 6 Beğeni

Elif 3 yıl önce

21 günde 10 kilo diyorlar sizin kac gun oldu ve ne kadar kilo verdiniz

Toplam 0 Beğeni

Esra 3 yıl önce

Merhaba ramazan ayında nasıl uygulanıyor bilen varmı?

Toplam 3 beğeni

Merve 3 yıl önce

Ben yeni başladım 3 gün oldu . Sahurda sadece 7 zeytin 1 incir ve bol su içiyorum. İftarda orucumu 7 zeytin bir incirle ve yine şu içerek açıyorum yarım saat sonra yemek yiyorum. Böyle öneriliyor

Toplam 5 Beğeni

Brvn alhn 3 yıl önce

Bir ay düzenli kullandım spor yaptım yediklerime dikkat ettim ama 60 kilodan 65 çıktım hicbir ise yaramıyor Ve iki kutu sipariş ettim param boşa gitti kilo almak istiyenler alabilir

Toplam 8 beğeni

Ahdi atik 3 yıl önce

Pazara gidip,1kilo zeytin ve kuru incir alamadın mı?Bunun da mı hazırı olurmuş.İki kutusuna 390 küsur para verdiğini söyleyen var.Bir kilo doğal fermente zeytin en fazla 20 lira,1kilo kuru incir (iyisi) 40 lira..

Toplam 4 Beğeni

buket 3 yıl önce

aaynen iştah açıyor resmen

Toplam 3 Beğeni

İCLAL 3 yıl önce

Hazır satılan üründen değil 7 adet zeytin ardından 1 kuru incir yemeği deneyin ve bol su için arkasından da yaklaşık 1 saat sonra sabah kahvaltınızı yapın. Akşamda saat 9.30 gibi tekrar 7 tüketin ve bol su için ardından bir daha birşey tüketmeyin. 21 günde 7 kilo verdim.. Tek püf noktası eğerki bir günü kaçırır yapamazsanız tekrar 1. günden saymaya başlarsınız ve hiçbir fayda göremezsiniz. Tekrar deneyin bence..

Toplam 11 Beğeni

TUĞBA Yorulmaz 3 yıl önce

Gerçekten kilo veremedinmi

Toplam 2 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun