Yamuna korse ile zayıflama! Yamuna korse nasıl kullanılır?

Zayıflamak isteyen kadınlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Yamuna markası, kilo verme konusunda etkili zayıflatıcı ürünleriyle karşımıza çıkıyor. Peki Yamuna markasının ürünleri iddia edildiği kadar işe yarıyor mu? Çok övülen termal taytları ve korseleri incelme sağlıyor mu? Korse ile zayıflama yöntemi! Toparlayıcı korse kilo verdirir mi? Yamuna'nın korsesi ve termal taytı ürün incelemesi...

Sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşmak isteyen kadınların vücutlarındaki bazı bölgelerde görülen yağ birikimleri estetik açıdan göze hoş gelmediğinden dolayı oldukça rahatsız edici bir durumdur. Hayallerindeki gibi incecik bedenlere sahip olmanın yollarını arayan kadınlardan bazıları, bu isteklerini İnternette arattıkları diyet listeleri ile bulmaya çalışırken bazıları düzenli egzersiz hareketleri ile ya da zayıflama hileleriyle ince görünmeyi hedefliyor. Neredeyse tüm kadınların ortak bir sorunu haline gelen kilo problemlerini 'zayıflatıcı ürünler' kapsamında çözüme kavuşturan "Yamuna markasını", ekranlarda kusursuz fizikleriyle gördüğümüz Gizem Hatipoğlu, Eylül Öztürk, Özge Ulusoy gibi birçok ünlü isimde kullanıyor. Zayıflatıcı ürün denildiği zaman akla ilk gelen marka olan 'Yamuna', bölgesel zayıflamaya yönelik tasarladığı ürünlerle özellikle de sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Diğer markalarda olduğu gibi güvenli ve uygun fiyata bir alışveriş yapmak isteyen müşteriler, satın alınacak ürünlerin kullanımı ve kalitesini haliyle merak ediyor. Bizde zayıflatma konusunda oldukça popüler olan 'Yamuna' markasının Termal taytını ve korse ürün incelemesini sizler için ele aldık.

YAMUNA KORSE VE TERMAL TAYT KULLANIMI İLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR

KİLO VERMEDE SÜPER ETKİ: TERMAL TAYT ÜRÜN İNCELEMESİ (169,00 TL)

termal tayt

termal tayt

TIKLA OKU: 7 GÜNDE KARIN ERİTME YÖNTEMLERİ

Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam standardının olmazsa olmazı haline gelen spor, günümüzde pek çok uzman tarafından önerilen bir etkinliktir. İnsan sağlığı açısından yararlı olmasının yanı sıra kilo verme konusunda da oldukça etkili olan egzersiz hareketleri, 'terleme' yoluyla zararlı toksinleri vücuttan arındırır. İster spor salonunda ister evde uygulayacağınız egzersiz hareketleri esnasında vücut gereğinden fazla efor sarfeceği için terleme görülmesi normaldir.

Bu vücudunuzdaki yağları yaktığınız anlamına gelir. Uyguladığınız egzersiz hareketinden daha etkin ve verimli bir sonuç elde etmek için 'Yamuna' markasının ürettiği termal tayları gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Saatlerce yapılan egzersiz hareketlerinden istediğiniz sonucu yeterli miktarda göremiyor ve sadece yorulmakla kalıyorsanız, hızlı ve kolay yağ yakımını destekleyen bu tayt imdadınıza yetişecektir! Vücut ısısının artış göstermesiyle metabolizmanız harekete geçecek ve daha hızlı yağ eritmiş olacaksınız. Termal tayt ürünündeki özel Neotex kumaşının dokusu kısa zamanda vücudunuzu sıcacık yapacak. 

İNCE GÖRÜNMEK İÇİN TERMAL TAYT NASIL KULLANILIR?

termal tayt ne işe yarar

termal tayt ne işe yarar

TIKLA OKU: GÖBEK YAĞLANMASI NEDEN OLUR?

Vücudunuzun tamamını değilde özellikle de belirli bölgelerinizi zayıflatmak istiyorsanız, doğru bir egzersiz hareketi uygulayarak sadece o yöne ağırlık verebilirsiniz. Özellikle de bacak ve basen bölgelerindeki fazlalıkları eritmek isteyen kadınlar, bu taytları tercih ederek ince bir görünüme sahip olabilir.

Yıkama şartları: Termal taytı yalnızca elinizde ve yumuşatıcı kullanmadan yıkama işlemini gerçekleştirmelisiniz. Taytı giyip çıkarttıktan sonra ters çevirerek hava almasını sağlayabilirsiniz. Ürünü sıkmamalı ve kurutma makinesinde kurutmamalısınız.

GÖBEK YAĞLARINI ERİTEN VE KARIN DÜZLEŞTİREN KORSE KULLANIMI 

korse modelleri

korse modelleri

TIKLA OKU: EVDE GÖBEK ERİTME HAREKETLERİ

Özellikle de menopoz dönemindeki kadınların erkeklere nazaran daha fazla yağ biriktirdikleri göbek bölgesi, en zor eriyen ve en göze batan yerlerdendir. Günümüzde göbeğini her ne kadar siyah giyim hileleriyle kapatmaya çalışan kadınlar olsa da bu yöntem bazen işe yarıyor bazen de yaramıyor. Dümdüz bir karın ve göbeğin hayalini kuran kişilerin her şeyden önce beslenmesini sağlıklı yollardan geçirmelerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Sağlıklı beslenme sonrasında evde uygulanan kısa süreli ama düzenli uygulanan egzersiz yöntemleri ile göbekteki yağları eritmek elbette mümkün!

KORSE İLE ZAYIFLAMA YÖNTEMİ! KORSENİN FAYDALARI NELER?

yamuna korse

yamuna korse

TIKLA OKU: HIZLI ZAYIFLAMAK İSTEYENLERE YOĞURT DİYETİ

Masa başında çalışıyor ve gününüzün tamamını neredeyse oturarak geçiriyorsanız, bel ve sırt ağrılarınız kaçınılmaz olacaktır. Farkında olmadan ekrana doğru eğilmeniz, yamuk ya da yanlış oturmanız sonucu akşam eve gittiğinizde belinizin ağrıdığını hissedebilirsiniz.

Bel ve sırt ağrılarınızı önlemek adına sizlere 'Yamuna korse'yi önerebiliriz. Dik bir pozisyonda durmanızı ve vücudunuzun düzelmesine yardımcı olan 9 çelik balenli korse yalnızca çalışanlara değil doğum yapan annelere de hitap ediyor.

KORSEYİ KİMLER KULLANABİLİR? KORSE NASIL GİYİLİR?

yamuna korse

yamuna korse

Düzenli kullanıldığı takdirde özellikle de göbek, bel ve karın çevresinde incelme ve sıkılaşma görüldüğü belirtilen korse, lohusalık döneminde yani vücudun toparlanma evresinde oldukça işe yarıyor.

Hamilelik döneminde büyüyen karın, doğum sonrasında karnın eski haline dönmesine yardımcı olarak, annelerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği ürün niteliğindedir.

Kullanım şartları: Sağlık problemi olmayan herkesin kullanabileceği bu korseyi pamuklu bluzün üzerine giyebilirsiniz. Gün içerisinde en fazla 6-8 saat durabilirsiniz.

Hızlı bir şekilde bel nasıl inceltilir? Bel inceltmenin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Hızlı bir şekilde bel nasıl inceltilir? Bel inceltmenin püf noktaları
Spor aletleri ne işe yarar? Zayıflamak için en etkili egzersiz hareketleri!

İLİŞKİLİ HABER

Spor aletleri ne işe yarar? Zayıflamak için en etkili egzersiz hareketleri!
Spor ve diyet yaparak zayıflama! Evde zayıflamak için en etkili spor hareketleri (Bölgesel)

İLİŞKİLİ HABER

Spor ve diyet yaparak zayıflama! Evde zayıflamak için en etkili spor hareketleri (Bölgesel)

BİR YORUM YAPIN 0