6 ayda 20 kilo verdi! İrem Helvacıoğlu'nu zayıflatan Peskateryen diyeti nasıl yapılır?

Bir dönem yayınlanan 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinde 'Nefes' karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu'nu 6 ayda 20 kilo zayıflatan Peskaryen diyetinin sırrını açıkladık. Peskateryen beslenme nedir? Peskateryen diyeti nasıl yapılır? İrem Helvacıoğlu'nun inceliğinin sırrı Peskateryen beslenmede...

Kilo vermek isteyen kadınların uyguladıkları trend diyet programları arasında kırmızı et ile beyaz etin yasak olduğu daha çok sebze tüketimine ağırlık verilen Pesketaryen diyetinde balık, peynir ve yumurta tüketimi tercih edilmektedir. Bol meyve-sebze, tahıl, baklagil ve deniz ürünlerini bir arada bulunduran besinleri bir araya toplayan pesketaryen diyetinde balığa çokça yer verilmektedir. Alabalık, levrek, somon balığı, ton balığı, tuzlu su balıkları ve kabuklu deniz ürünleri bakımından zengin olan bu diyet, ünlü isimler arasında İrem Helvacıoğlu'nun da uyguladığı zayıflama yöntemlerinden... 6 ayda 20 kilo vermeyi pesketeryan diyetine bağlayan Helvacıoğlu, ince ve kusursuz görünümüyle herkesi şaşırtıyor. Peki Pesketaryen diyeti nasıl yapılır? Pesketeryan diyetinde neler var?

İREM HELVACIOĞLU PESKETARYEN DİYETİ İLE 20 KİLO VERDİ!

İrem Helvacıoğlunu zayıflatan peskateryen beslenme nedir?

İrem Helvacıoğlunu zayıflatan peskateryen beslenme nedir?

ATV'de yayınlanan 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle parlayan oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun zayıf ve kusursuz görünümünün sırrı ortaya çıktı. Beslenme şeklini deniz ürünlerinden yana kullanan 30 yaşındaki güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, 6 ayda 20 kilo birden verdi. Helvacıoğlu, "Pesketaryen diyetiyle 6 ayda zayıfladım. Balık dışında et yemiyorum.Dedem çiftçiydi ve hayvanlarla büyüdüm. Bağ kurduğum hayvanları yiyemiyorum. Acıkınca su içip erken uyuyorum" açıklamasında bulundu.

PESKETARYEN BESLENME NEDİR? PESKETARYEN DİYETİ

Pesketaryen beslenem nedir? Pesketaryen diyeti

Pesketaryen beslenem nedir? Pesketaryen diyeti

Balık, yumurta ve süt üçlüsünü kapsayan Pesketeryan diyetinde yoğurt ürünlerine yer vermek istemezseniz bu besinleri es geçerek diyete devam edebilirsiniz. Çoğu zaman Akdeniz diyeti ile karıştırılan Pesketaryen diyetinin öncelikli protein kaynağı balıktır. İtalyanca'da balık olarak nitelendirilen 'Pesce' kelimesinden türeyen bu diyette bitki bazlı beslenmeye uyanlar ve yine aynı şekilde balık yiyenlere de pesketaryen deniliyor.

PRATİK VE HIZLI KİLO VERMEYE YARAYACAK PESKETARYEN DİYETİ LİSTESİ:

Suşi
Somon ile yeşil salata
Balık taco
Balık güveç
Yengeç
Karides
Ton balıklı salata ile avokado
Sardalyalı pizza.

PESKETARYEN BESLENMENİN FAYDALARI NELER?

Unutkanlık yaşanmaması için Alzheimer riskinin önüne geçmeye yardımcıdır.

Göz sağlığı için olumlu etkileri vardır.

Kişiyi kalp damar hastalıklarından korur.

Kemiklerin yapısını güçlendirir.

Araştırmalardan elde edilen bilgilere göre, 30 günde en az 1 kez bile olsa balık tüketen ve diğerlerini yemeyenlerin yani pesketaryen beslenenlerin, et yiyenlere göre bağırsak kanserine yakalanma riski daha azdır.

Japon geleneksel kıyafeti kimono nedir? Kimono modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Japon geleneksel kıyafeti kimono nedir? Kimono modelleri 2020

BİR YORUM YAPIN 0