Cool ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Trendlere uyum sağlamış her köşesi fotojenik ve şık bir ev için bilinmesi gereken noktaları sizler için araştırdık...

Enerjik ve özgün bir ortam için evde sosyal alanlar oluşturabilirsiniz. Amerikan mutfaklardaki gibi ada kısmına ekleyebileceğiniz yüksek sandalye şık dekorasyonlar çok kolay. 

RENKLİ DRESUAR:

Dresuarla evin en fotojenik köşesini oluşturmak, Instagram'ın resmi olmayan yasalarından biri. Siz de renkli bir kombin yaparak, hem evin diğer üyelerinin hem de takipçilerinizin beğenisini kazanabilirsiniz! Kapıdan girer girmez modunuzu değiştirecek renkli bir dresuar; modern sandalye ya da puf; not defteri, bitkiler ve zengin bir kalemlik ile resmi tamamlayabilirsiniz.

EAMES ROCKİNG CHAİR:

Dekorasyon tarihinin en çok üretilen tasarımı, Eames Rocking Chair yumuşak hatları, mat beyaz rengi ve kızaklarıyla çok tarz. 

MONOKOM DESENLER:

Siyah ve beyazın uyumu aşikar! Denge, güç ve uyumu başka bir renk paleti bu kadar iyi oluşturamaz. Eğer mekan genelinde kendinizi iki renkte sınırlamak istemiyorsanız, detaylara yer verebilirsiniz. Çünkü monokrom desenler; çağdaş ve minimal dekorasyonun şartları arasında.

SLOGANLI PARÇALAR:

Ev dekorasyonunda coolluğun baş yapıtlarından olan küçük olsa da etkisi büyük olan sloganlı panolar başrolde. Çünkü dekorasyonda nasıl göründüğünüz kadar ne söylediğiniz de son derece önemlidir.

 Ofis dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

Ofis dekorasyonları
Markiz koltuk nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Markiz koltuk nedir?
Tatil dönüşü işe adaptasyon için öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Tatil dönüşü işe adaptasyon için öneriler
Evde shibori yastık nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde shibori yastık nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0