En şık ve rahat bahçe dekorasyonu ürünleri

İlkbaharın gelişiyle birlikte bahçelere olan ilgi artmaya başladı. Tam kapanma sürecinde de bahçesi olanlar vakitlerini burada geçirmeyi tercih ediyorlar ve bahçelerine için bahara uygun dekorasyon yapmaya yöneliyorlar. Peki bahçeler için nasıl bir dekorasyon uygulanabilir ve en şık, rahat bahçe aksesuarları nelerdir? Yanıtı haberimizde.

Güzelleşen havaların da etkisiyle bahçelerde bir hareketlilik başladı. 29 Nisan akşamında başlayan ve 17 Mayıs sabahına kadar sürecek olan tam kapanma sokağa çıkma yasağından dolayı, evlerinde bahçeleri olanlar bütün günlerini burada geçirmek istiyorlar. İftar ve sahurlar için de bahçelere kurulacak masalar tercih ediliyor. Bahar aylarında değerlendirilebilecek bahçelere özel pek çok aksesuar ve bununla birlikte dekorasyon önerileri bulunuyor. Bahar aylarının renkli ve enerjik yapısını yansıtabileceğiniz, doğal bir tarz oluşturabileceğiniz  aksesuar ürünlerini ve dekorasyon önerilerini sizler için maddeledik...

Bahçe temizliği nasıl yapılır? Bahçe temizliği ve düzeni için öneriler! İLİŞKİLİ HABERBahçe temizliği nasıl yapılır? Bahçe temizliği ve düzeni için öneriler!

BAHÇE DEKORASYONU ÖNERİLERİ

- Bahçe dekorasyonunda renkli saksılara mutlaka yer verin.

- Bahar çiçeklerini yerleştireceğiniz bu saksılar, parlak ve hareketli bir görünüm kazandıracaktır.

Balkonlarınız için kullanışlı ve dekoratif saksı modelleriİLİŞKİLİ HABERBalkonlarınız için kullanışlı ve dekoratif saksı modelleri

- Son dönemlerde bahçe sandalyeleri ve salıncaklar oldukça moda.

Bahçe aksesuarları modelleri

Bahçe aksesuarları modelleri

- Hem çocuklarınızın büyük bir hevesle oturmak isteyecekleri hem de sanki parktaymış hissine kavuşacakları bu sandalye ve salıncakları bahçeleriniz için değerlendirebilirsiniz.

- İlkbahar döneminde bahçeler için Japon stili daha çok tercih ediliyor.

- Japon stillerinde sadelik ön plandadır. Kalabalıktan uzak sade bir stilin oluşmasını sağlamak istiyorsanız bu stili denemelisiniz.

Japandi dekorasyon nedir ve nasıl uygulanır? Japandi dekorasyon hakkında bilinmesi gerekenlerİLİŞKİLİ HABERJapandi dekorasyon nedir ve nasıl uygulanır? Japandi dekorasyon hakkında bilinmesi gerekenler

Bahçe dekorasyonu önerileri

Bahçe dekorasyonu önerileri

- Japon dekorasyonlarında ağırlıklı olarak yeşil ve pembe renk ile bambu kullanımı ağırlıktadır.

- Yemek masaları için cam dekoru ön planda. Bu tarz masaları bahçenizin tam ortasına yerleştirebilirsiniz.

- Eğer bahçeniz küçük ise bu alanlar için tekli salıncak ve koltukları değerlendirebilirsiniz.

- Bu koltuk ve sandalyeler sayesinde bahçenizde kişisel bir bölüm oluşturabilirsiniz.

Tek kişilik salıncak modeli

Tek kişilik salıncak modeli

- Eğer akşam saatlerini de değerlendirmek istiyorsanız led aydınlatmaları kullanabilirsiniz.

- Bu aydınlatmalar dışında renkli ampulleri de bahçenizin duvarlarına asıp renkli ve otantik bir yaklaşım oluşturabilirsiniz.

- Baharı yansıtan renklere ağırlık verin. Bu renkler arasında pembe, beyaz, krem ve mavidir.

BİR YORUM YAPIN 0