Yemek saati kiloyu etkiler mi?

Öğünlerin düzenli tüketilmesinin ve hangi saatte yenildiğinin kilo vermenizi etkilediğini biliyor muydunuz? İşte her gün aynı saatte yemenin zayıflamaya faydaları...

Yemek saatleri, metabolizmanın çalışmasıyla ilişkili olduğu için kişinin kilosu üzerinde büyük etkisi vardır. Her gün aynı saatlerde yemek yemek, metabolizmayı canlı tutarak hızlı kalori yakılmasını sağlar.

Ayrıca Amerika'nın California eyaletinde yapılan bir araştırma sonucu aynı saatlerde yemek, kilo vermeyi %28 oranında hızlandırıyor. Ayrıca araştırma sonuçlarında aynı saatte yemek yemenin sadece zayıflamaya olumlu etkisi olmadığı kalp ve damar hastalıklarının tedavisinde de olumlu katkısı tespit edilmiş. Beslenme düzenindeki ara öğünler dahil her besini bir önceki günle aynı saatte yiyerek, metabolizmanızın düzenli çalışmasına yardımcı olabilirsiniz.

Ödem attıran detoks tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Ödem attıran detoks tarifi
Duvarlarda koyu renk nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Duvarlarda koyu renk nasıl kullanılır?
Turp suyunun faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Turp suyunun faydaları nelerdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0