1 ayda 7 kilo verdiren kekik suyu ile zayıflama! Garanti kilo verdiren kekik suyu yöntemi!

Magnezyum, demir ve potasyum bakımından zengin olan kekik, mutfakta yemeklere lezzet katması için sıklıkla tercih edilen baharatlıklardan biridir. Keskin ve hoş kokusu ile severek tüketilen kekik suyu ile sizde zayıflayabilirsiniz. Yağ yakıcı kekik suyu ile nasıl zayıflanır, kekik suyu ne işe yarar?

Fazla olan kilolardan kurtulmak amacıyla yapılan diyet ve egzersiz hareketleri kadar bitkilerin kilo vermeye etkisi de göz ardı edilemeyecek bir gerçektir. Yağ yakıcı nitelikte olan zencefil, tarçın, biberiye, karanfil, hardal tohumu ve kekik gibi besinleri beslenme programınıza dahil ederek zayıflamayı daha kolay hale getirebilirsiniz. Vücudun bazı yerlerinde biriken yağlar sarkık görüntülere neden olarak kişide rahatsızlık hissi uyandırır. Buradaki yağların yakımını hızlandırmak için kullanılabilecek olan biberiye ya da tarçın gibi yağların dışında yemeklere aroma katması için kullanılan kekikte işe yarayacaktır. Kekik suyu formülü ile kolayca kilo vermek istiyorsanız etkili kür tarifini haberin detaylarında bulabilirsiniz.

Günde 1 kilo verdiren ceviz suyu diyeti nedir? Ceviz diyeti nasıl yapılır? Ceviz ile zayıflamaİLİŞKİLİ HABERGünde 1 kilo verdiren ceviz suyu diyeti nedir? Ceviz diyeti nasıl yapılır? Ceviz ile zayıflama

Kekik suyu ile zayıflama

Kekik suyu ile zayıflama

KEKİK SUYU ZAYIFLATIR MI? KEKİK SUYUNUN KİLO VERDİRİCİ ETKİSİ...

Kilo verdirme konusunda destek sağlayan şifalı bitkilerden biri olan kekik suyu, vücuttaki kan dolaşımının hareketlenmesine sebep olarak metabolizmanın daha hızlı çalışmasına yardımcı olur. Günümüzde bölgesel zayıflama yönteminde esas alınan bölgedeki yağları eritmeye yönelik uygulanan yöntemler arasında işinize yarayacak kekik baharatı ile yağları enerjiye dönüştürüp yakılmasını sağlayabilirsiniz.

Kekik suyunun zayıflamaya katkı sağladığı ve kilo verme sürecini desteklediği bilinmektedir. Sağlıksız olmaması şartıyla ekstra düzenleme yapma gereği duyulmayan kekikle zayıflama yönteminde özellikle de sindirim rahatlamaktadır. Sorun görülmeyen sindirim sisteminde vücut kolaylıkla yağ yakabilecek ve fazlalık kilolar eritilebilmektedir.

Su içerek nasıl kilo verilir? 1 haftada 7 kilo zayıflatan su diyeti! Aç karna su içerseniz...İLİŞKİLİ HABERSu içerek nasıl kilo verilir? 1 haftada 7 kilo zayıflatan su diyeti! Aç karna su içerseniz...

KİLO VERDİREN KEKİK SUYU NASIL YAPILIR?

  • Geniş bir tencerenin içine 1-2 bardak su, küçük bir tencereye de 2-3 tutam taze kekik koyun.
  • Küçük tencereyi geniş tencerenin içine koyun ve içine 1 su bardağı su koyup tencere kapağını tersten koyarak, suyu ateşte 1 saat kaynatın.
  • Kaynadıktan sonra kekik suyunuz hazır olacak.

NOT: Hazırlanan kekik suyunun tadı acı olacağı için bu tattan hoşlanmayacak kişiler kekiğin içine limon ve 2 adet domates ekleyebilir. İlk önce domatesleri ekleyip sonra limon sıktıktan sonra 5 dakikada suyun karışmasını bekleyin. Bekleme işlemi bittikten sonra tüketebilirsiniz.

KEKİK SUYU NE ZAMAN VE NASIL TÜKETİLMELİ?

kekik suyu ne işe yarar?

kekik suyu ne işe yarar?

Zayıflatıcı kürler arasında en etkili karışımlardan biri olan kekik suyu öğün aralarında aç karna tüketilmelidir. Yemekten hemen önce içilmemesi gereken bu karışımı içtikten yarım saat ya da 1 saat sonraya kadar bir şey tüketilmemelidir. Gün içerisinde yalnızca 1 fincan kadar tüketilmesi önerilen karışım fazla miktarda tüketilirse reflü, mide bulantısı gibi rahatsızlıklara yol açabilir.

KEKİK SUYU AÇ KARNA MI YOKSA TOK KARNA MI İÇİLMELİ?

Kekik suyu ile kilo verme yöntemini deneyen kimselerin metabolizmasına bağlı olarak görebileceği etki süresinde ortalama 3 kilo zayıflama ile başlanılabilir. Aydan aya fark eden kilo verme hızında 1 ayda toplam 7 kilo verilebildiği gözlemlenmiştir. Güne başlamadan önce karnınız aç iken tüketebileceğiniz kekik suyunu kahvaltıdan 30 dakika önce tüketin. Sabahleyin karnınız açken içemiyorsanız gece uyumadan yarım saat önce içebilirsiniz.

KEKİK SUYU NEYE İYİ GELİR? KEKİK SUYU MUCİZESİNİN FAYDALARI

kekik suyunun faydaları

kekik suyunun faydaları

  1. Güçlü bir antioksidan maddelerine sahip olan kekik, zayıflamak maksadıyla kür olarak tüketildiğinde metabolizma hızını ciddi şekilde etkileyerek diyete yardımcı oluyor.
  2. Hem sağlık hem de kilo verdirici özelliği olan kekik suyu vücudun bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı kalkan vazifesi görür.
  3. Sindirim problemi çeken kimselerde görülen mide yanması, reflü, ve bulantılarına da son derece iyi gelen kekik suyu düzenli uygulandığı vakit yemekten sonra oluşabilecek hazımsızlığın önüne geçer ve kabızlığı engeller.
  4. Vücut sağlığı ve diyete olumlu etki sunduğu gibi cilt sağlığında da sivilcelere çok iyi gelen kekik suyu antiseptik ve antioksidan yapısı ile sivilce tedavini hızlandırır.
  5. Banyo yaptığınızda çıkmadan önce son durulama suyuna dökeceğiniz kekik suyu, saç derisindeki pullanma ve kuruluk sorunlarına çözüm niteliğindedir. Böylelikle saçlar daha canlı ve parlak görünüm kazanmış olacaktır.
Beyaz çikolatanın zararları nelerdir? Beyaz çikolata gerçek çikolata mı?

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz çikolatanın zararları nelerdir? Beyaz çikolata gerçek çikolata mı?

BİR YORUM YAPIN 7

Nuran 1 yıl önce

Kalp ilacı kullnıyorum kekik çayı icsemmiki kullanmayın diye duydum

Barış yılmaz 3 yıl önce

Arkadaşlar hiçkiriya bire bir

Duygu 3 yıl önce

2 bardak su 1 saat kaynarmı videolu bir çekim yapsanız çok güzel olurdu

Toplam 7 beğeni

Tülay 3 yıl önce

Zafer beye katılıyorum bir Aydınlı olarak kekik miğde ağrısına çok iyi gelir

Toplam 5 beğeni

zafergülten 4 yıl önce

baba memleketi Ege Aydın da devamlı kullanılır ve satılır. en iyi kekik suyuda oranındır zaten. şeker hastası olduğumdan kullanıyorum,çok faydasını gördüm.

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun