Formda kalmak için suda yapabileceğiniz en etkili karın hareketleri

Bölgesel zayıflamada etkili olan egzersiz hareketleri ile spor yapmayı hem eğlenceli hale getirebilir hem de fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. Suda yapılabilecek basit ve etkili egzersiz hareketleri ile son derece fit bir karna sahip olabilir, istediğiniz bölgedeki fazlalık yağları hızlı bir şekilde eritebilirsiniz.

Bunaltıcı sıcak havalarda kendinizi buz gibi derin sulara atacağınız tatil mekanlarında hem keyif dolu dakikalar geçirmek hem de etkileyici bir vücuda sahip olmak istiyorsanız ekstra vakit harcamanıza gerek kalmadan suda yapabileceğiniz hareketleri sizler için ele aldık. Suyun gücü ile birlikte bölgesel zayıflama konusunda etkisini çabuk görebileceğiniz işe yarar hareketlerle fit bir bedene sahip olabilirsiniz. Uzun zamandır hayal ettiğiniz ince ve kıvrımlı bir bele sahip olmak için düzenli uygulamanız gereken hareketleri ihmal ettiyseniz bir de benzer hareketleri suyun içinde deneyerek formunuzu koruyabilirsiniz.

  • Sıcak havalarda terleme sorununu önlemek adına su altında yapabileceğiniz en etkili egzersiz hareketleri...

 Evde hızlı ve etkili bacak inceltme egzersizleri neler? Bacak inceltici mucize kürİLİŞKİLİ HABER Evde hızlı ve etkili bacak inceltme egzersizleri neler? Bacak inceltici mucize kür

SUDA YAPILABİLECEK ETKİLİ KARIN HAREKETLERİ

1- YÜZME TAHTASIYLA AYAK ÇIRPMA HAREKETİ

Simit, kolluk, can yeleği, yatak ya da kum-kova setleri gibi deniz ürünlerini kolaylıkla bulabileceğiniz dükkanlarda yüzme tahtası ile spor yapabilirsiniz. Yüzme tahtasını tutup kollarınızı öne doğru uzatarak ayaklarınızı çırpın.

Bu sırada göbeğin omurgaya ve havuzun dibinden yukarı, uzağa doğru çektiğinizi düşünün. Gücünüz yettiğince bu egzersizi denemeye çalışın.

Göbek en hızlı ve kolay nasıl eritilir? En etkili göbek eritme hareketleriİLİŞKİLİ HABERGöbek en hızlı ve kolay nasıl eritilir? En etkili göbek eritme hareketleri

suda yapılabilecek egzersiz hareketleri

suda yapılabilecek egzersiz hareketleri

2- KOL VE KARIN EGZERSİZİ

Ayaklarınız yere basacak şekilde dizleri göğsünüze kadar yani yukarı doğru çekin. Kendinizi geriye bırakıp iki bacağınızı da düz pozisyonda tutarak pike pozisyonu oluşturun. V şeklinde olan vücudunuzu 3 sn. kadar tutmaya çalışın. Karın kasları için bu hareket çok önemlidir. Daha sonra kollarınızdan güç alıp ayakta durun. 10 defa bu egzersizi uygulayın.

3- YAN KARIN ÇALIŞTIRMA HAREKETİ

Simit bölgesi çevresindeki yan karın kaslarındaki yağları eritmek için ayaklarınızı omuz mesafesinde açın. Ardından dirseğiniz suya batıncaya kadar yana eğilin. Yavaşça dik pozisyona gelip ayakta durunca karın kaslarınızı sıkmaya dikkat edin. Aynı hareketi diğer bölge için tekrarlayıp toplamda 8 defa uygulayın.

Evde basen en kolay ve hızlı nasıl eritilir? Hızlı basen eritmede etkili yöntemlerİLİŞKİLİ HABEREvde basen en kolay ve hızlı nasıl eritilir? Hızlı basen eritmede etkili yöntemler

suda yapılabilecek sporlar

suda yapılabilecek sporlar

HAVUZDA YA DA DENİZDE YAPILABİLECEK EN ETKİLİ EGZERSİZLER

  • Tatil için tercih ettiğiniz yerde imkanlara göre denizde ya da havuzda spor hareketlerini uygulayarak bacak gölgesinde incelme sağlayabilirsiniz. Bir yandan serinlerken bir yandan kaslarınızın güçlü olmasını sağlayacak etkili hareketlerle ince bacaklara sahip olabilirsiniz.

1- KNEE UP:

  • Bir bacağınız yere sabit olacak şekilde durur diğerinid e yukarı kaldırıp indirerek uygulayacağınız harekette sağ bacağı 16 sol bacağı da 16 olmak üzere 4 set uygulayın. Böylelikle yağ yakımı hızlanacak, karın, bacak ve kalça kasları hareketlenecektir.

2- PEDAL ÇEVİRME HAREKETİ:

  • Sırtınızı havuz kenarına doğru kalçanızla beraber yaslayıp kolları kenara açın. İki dizinizi de yukarı çekip ayakları öne iterek bisiklet sürüyormuş gibi 2 dakika çevirme işlemi uygulayın. 3 set boyunca tekrarlayın.
Yağlar kasa nasıl çevrilir? Vücuttaki yağları kasa çevirmenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Yağlar kasa nasıl çevrilir? Vücuttaki yağları kasa çevirmenin yolları
Deniz tutmasına ne iyi gelir? Deniz tutmaması için neler yapılabilir?

İLİŞKİLİ HABER

Deniz tutmasına ne iyi gelir? Deniz tutmaması için neler yapılabilir?

BİR YORUM YAPIN 0