1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi!Zayıflatan Kakaolu sütlü ve tarçınlı kahve nasıl yapılır?

Kilo vermek isteyenler ve bel bölgesinde bulunan inatçı yağlardan kurtulmak isteyenler bu kahve tarifiyle muhteşem bir değişim yaşayacak. Son zamanlarda sosyal medyada birçok kişi tarafından önerilen 1 haftada 10 cm incelten bu karışım sayesinde yaz daha fit girebilirsiniz. Peki zayıflatan kakaolu sütlü ve tarçınlı kahve nasıl yapılır? İşte çok konuşulan kahve tarifi ile ilgili tüm merak edilenler

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türk kahvesi geçmişten günümüze gelen en eski geleneklerden biri ve Türk örf adetlerimizin olmazsa olmaz içeceklerden biridir. Günün her saati tüketilen kahvenin kalbe ve daha birçok şeye faydaları bulunmaktadır. Türk kahvesi, yaz mevsiminde tam da zayıflamaya uğraşan birçok kişi tarafından zayıflatıp zayıflatmadığı araştırılıyor. Özellikle son günlerde Instagram'da dolaşan ve 1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi gündem oldu. İçeriğinde kakao olmasıyla ilgi çeken bu tarifle vücudunuzda yağ yakımını hızlandırabilirsiniz. Peki son günlerin popüler kahvesi nasıl yapılır? İşte zayıflatan Kakaolu sütlü ve tarçınlı kahve tarifi:

Kuşburnu çayı zayıflatır mı? Kuşburnu çayı bağırsakları çalıştırır mı?İLİŞKİLİ HABERKuşburnu çayı zayıflatır mı? Kuşburnu çayı bağırsakları çalıştırır mı?

KAKAOLU SÜTLÜ VE TARÇINLI TÜRK KAHVESİ TARİFİ

Özellikle metropol şehirlerde yaşayan ve masabaşı iş yapan kişilerin şikayet ettiği zaman Spor yapmaya fırsat bulamayan birçok kişinin imdadına yetişen bu kahve sosyal medyada popülerliğini koruyor. Deneyen birçok kişi tarafından önerilen bu tarifi sizler için hazırladık.

kakaolu sütlü tarçınlı türk kahvesi nasıl yapılır

kakaolu sütlü tarçınlı türk kahvesi nasıl yapılır

MALZEMELER:

  • 1 fincan yarım yağlı süt
  • 1 çay kaşığı toz tarçın
  • 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
  • 1 tatlı kaşığı kakao 

YAPILIŞI:

- Metabolizmayı hızlandıran kahve için öncelikle cezvenin içine 1 fincan sütü koyuyoruz.

- Daha sonra kahve, kakao ve tarçın ekleyip güzelce karıştırın.

- Karıştırdıktan sonra ocağa alın. Orta ateşte kaynayana kadar pişirin. Kaynayan kahveyi fincana boşaltın. İşte bu kadar. Afiyet olsun...

1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi

1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi

NE ZAMAN TÜKETİLMELİ?

⇒ Tam da yaz gelmişken vücudunuzda bulunan fazla yağlardan kurtulmak için kakaolu kahveyi, kahvaltıdan iki saat önce veya akşam yemeğinden iki saat sonra içebilirsiniz.

⇒Yapılan araştırmalara göre bu vakitlerde içilen kahve; daha yararlı ve etkili olduğu bilinmektedir. 

yağ yakan kahve tarifi

yağ yakan kahve tarifi

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 12

Cansu 9 ay önce

Süte alerjim var süt yerine su koysam olur mu?

feraset 1 yıl önce

Hayırlı Ramazanlaaaar,

Mehmet 1 yıl önce

Yav arkadaş bundan doğal bir şey yok sen ömür boyu sülecek çalış türkiye'nin en en enleri arasına gir sonra evlen evlendiğini kız ayrılınca da lassa yı akbankı birkaçtane limanı senden alsın buda burdaki hanımlara çok yanlış gelsin.. Ahh ahh memleketke bak acunu örnek almamış diye üzülenler var.

Toplam 1 beğeni

Vcd 1 yıl önce

İncelmek isteyen yemesin

Toplam 7 beğeni

SELİM KARAKURT 1 yıl önce

helal olsun bu akla şimdiye kadar nerdeydi acaba.....................

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun