Kandil simidi kaç kalori? 1 adet kandil simidi kaç kalori? Kandil simidi kilo aldırır mı

Ülkemizde geleneksel olarak kandil günleri kandil simidi dağıtılır. Tadı ve kokusuyla kandillerin olmazsa olmazı kandil simidi tüketirken kilo almak istemeyen birçok kişi kaç kalori olduğunu araştırıyor. Peki, enfes tadıyla kandil simidi kaç kalori? Kandil simidi kilo aldırır mı? İşte tüm detaylar:

Kandil günlerinin vazgeçilmez yiyeceği kandil simidi lezzetiyle akşam sofralarını süslüyor. Özellikle susamlı ve susamsız şekilde satılan kandil simitleri günün her saatinde atıştırmalık olarak tüketiliyor. Lezzetli olan kandil simitleri fazla tüketildiği takdirde kilo alımına neden oluyor. Bu yüzden kandil simidini ölçüsünde ve  doğru bir şekilde tüketmek gerekiyor. Peki 1 adet kandil simidi kaç kalori? Kandil simidi kilo aldırır mı? Kandil simidinin besin değerlerini sizler için araştırdık. İşte cevaplar:

1 adet galeta kaç kalori? 1 adet kepekli galeta kaç kalori? 1 adet susamlı galeta kaç kalori?İLİŞKİLİ HABER1 adet galeta kaç kalori? 1 adet kepekli galeta kaç kalori? 1 adet susamlı galeta kaç kalori?

KANDİL SİMİDİ KAÇ KALORİ?

Özellikle kilo kontrolü yapan ve kilo almaktan korkan kişiler için kalori miktarı çok önemlidir. Yapımında susam, çörek otu pekmez ve mahlep kullanılan kandil simidi düşük kalori olduğu için diyet yapanlarında tercih ettiği yiyeceklerden biridir. İşte kandil gecelerinin vazgeçilmezi kandil simidinin çok merak edilen kalorisi ve besin değerleri

KANDİL SİMİDİ KİLO ALDIRIR MI?

Diyetisyenler genelde kandil simidi kilo aldırır mı? sorusunu şu şekilde cevaplıyor:

Kandil simidinin kilo aldırıp aldırmadığı tamamen kişiye göre gelişir. Çünkü gün içerisinde porsiyon kontrolünü doğru yapıp; ara öğün olarak veya kandil gecelerinde tüketeceğiniz kandil simidini ona göre ayarlamanız gerekiyor. Fazlaya kaçmadan, ara öğünlerinizde kandil simidine yer verebilirsiniz. 

Helva yapmanın püf noktaları nelerdir? Un helvası ve İrmik helvası yapmanın incelikleri

İLİŞKİLİ HABER

Helva yapmanın püf noktaları nelerdir? Un helvası ve İrmik helvası yapmanın incelikleri
Kadir Gecesi mesajı nasıl yazılır? 2024 en güzel Kadir Gecesi mesajları!

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Gecesi mesajı nasıl yazılır? 2024 en güzel Kadir Gecesi mesajları!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

zafer gülten 1 yıl önce

kalorisini boşverin,ne kadar zamlandığına bakın ,birkaç sene önce 10-15 tl olan paketler,bugün 30 -40 tl olmuş.

Toplam 1 beğeni