Altın süt zayıflatır mı? Altın süt kaç kalori? Zayıflatan altın süt tarifi

Kilo vermeyi hızlandırdığı bilinen altın süt son zamanlarda diyet listelerinde öne çıkıyor. İçeriğinde bulunan zerdeçal sayesinde bağışıklık güçlendirici etkisi bulunan altın süt ile fazla kilolarınızdan kurtulmanız mümkün. Sosyal medyada dilden dile dolaşan ve etkisiyle şaşırtan altın süt ne zaman içilmeli, altın süt kaç kalori? İşte zayıflarken içebileceğiniz altın süt mucizesi...

İnsan sağlığına faydaları saymakla bitmeyen ve yüzyıllardır geleneksel tıbbın mucize saydığı reçeteler son günlerde tekrar öne çıkmaya başladı. Hemen hemen her evde olan malzemelerle hazırlanan altın süt sosyal medyada zayıflayan kadınların yorumlarıyla da etkisini kanıtladı. Çok hızlı bir şekilde etkisini gösteren altın sütü karışımını doğru zamanda tükettiğiniz takdirde kilo vermeniz mümkün. Ana ürünü en popüler baharatlardan olan zerdeçal ile hazırlanan altın süt ile ne kadar kilo verilir, altın süt nasıl hazırlanır? İşte yüzyılın tarifi olmaya aday olan altın süt mucizesi:

1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi!Zayıflatan Kakaolu sütlü ve tarçınlı kahve nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABER1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi!Zayıflatan Kakaolu sütlü ve tarçınlı kahve nasıl yapılır?

ALTIN SÜT ZAYIFLATIR MI?

Kansere karşı koruyucu etkisi kanıtlanmış olan altın süt lezzetiyle de öne çıkıyor. İçerdiği tarçın ve süt sayesinde kan şekerini dengeleyerek tatlı isteğinizi yok ediyor. Grip soğuk algınlığı gibi birçok hastalığa da iyi gelen altın süt ile 15 günde 7,5 kilo verebilirsiniz. Kilo verimi, uygulayan kişilerin yaş vücut gibi faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösteren altın süt en az haftada 3 kilo verdirme etkisine sahip. Ayrıca altın süt spor ile desteklendiğinde etkisini çok hızlı gösteriyor.

altın süt nedir

altın süt nedir

YAĞ YAKAN ALTIN SÜT NE ZAMAN İÇİLMELİ?

Altın sütü zayıflamak için tüketecekseniz mutlaka öğle yemeğinden önce aç karna tüketmeniz gerekiyor. 

Kimi diyetisyenler tarafından ödem söktürücü özelliğiyle öne çıkan ve tokluk hissini arttıran altın sütü öğün aralarında aç karnına tüketmeniz tavsiye ediliyor. 

Ayrıca uzmanlar uykusuzluk çekenlerin altın sütü yatmadan önce içmelerini öneriyor. 

Altın süt ne zaman içilmeli

Altın süt ne zaman içilmeli

ALTIN SÜT KAÇ KALORİ?

ALTIN SÜT NASIL YAPILIR?

MALZEMELER:

  • 1 su bardağı süt 
  • 1 çay kaşığı ucu ile karabiber
  • 1 çay kaşığı zerdeçal,
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı veya Hindistancevizi yağı(yağ eklemeden de isteğe göre yapılabilir)

YAPILIŞI:

 Altın sütü hazırlamak için önce büyük bir cezveye sütü koyun. Daha sonra üzerine bütün baharatlarını ekleyin. 

Ocağa alın ve kısık ateşte karıştırarak pişirin. Yaklaşık 5 dakika kadar kaynattıktan sonra altın sütünüz hazır.

İsteğe göre ekleyeceğiniz zeytinyağı veya Hindistan cevizini altını kapattıktan sonra koyabilirsiniz. 

İşte bu kadar... Bu tarifle sağlıklı ve fit bir görünüme merhaba diyebilirsiniz. 

Altın süt zayıflatır mı?

Altın süt zayıflatır mı?

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

Ihlamuru demlerken yapılan hata zehre dönüştürüyor! Ihlamuru sakın böyle demlemeyin!

İLİŞKİLİ HABER

Ihlamuru demlerken yapılan hata zehre dönüştürüyor! Ihlamuru sakın böyle demlemeyin!
Ramsay Hunt Sendromu nedir ve belirtileri nelerdir? Ramsay hunt sendromu tedavisi var mı?

İLİŞKİLİ HABER

Ramsay Hunt Sendromu nedir ve belirtileri nelerdir? Ramsay hunt sendromu tedavisi var mı?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0