Halil Ergün'ün zayıflama yöntemi gündem oldu! Ergün'e 40 kilo verdiren meridyen terapi nedir?

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Ali Rıza karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan usta oyuncu son dönemde verdiği kilolarla konuşuluyor. 40 kilo vererek bambaşka biri olan Ergün zayıflama ameliyatı olduğuna dair çıkan haberlere açıklık getirdi. Peki, Halil Ergün'ün uyguladığı meridyen terapi yöntemi nedir? İşte usta oyuncuya 40 kilo verdiren meridyen terapi ile ilgili merak edilenleri Dyt. Ceren Kaplan anlatıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yaprak Dökümü adlı dizide rol alan ve karakteriyle hafızalara kazınan Halil Ergün son haliyle gündem oldu. Kilolu görüntüsüne veda eden usta oyuncunun 40 kilo vermesi magazin gündemine bomba gibi düştü. 20 günde 11 kilo ve toplamda 40 kilo veren Halil Ergün'ün uyguladığı diyet merak konusu oldu. Peki Halil Ergün nasıl zayıfladı. İşte merak edilenler...

22 günde 11 kilo verdiren Gülben Ergen diyet formülü!Listenin olmazsa olmazını ilk kez açıkladıİLİŞKİLİ HABER22 günde 11 kilo verdiren Gülben Ergen diyet formülü!Listenin olmazsa olmazını ilk kez açıkladı

"BEDENİMLE BARIŞTIM"

Usta oyuncunun son haline görenler obezite ameliyatı olduğuna dair yorumlar yaparken usta oyuncudan açıklama geldi. Ergün, hakkında çıkan obezite ameliyatı iddialarını yalanlayarak "Gençleştim, bedenimle barıştım, kendimin farkına vardım. Kıskanmayın! Hiç öyle ameliyat falan yok!" açıklamasında bulundu.

Halil Ergün son hali

Halil Ergün son hali

HALİL ERGÜN'ÜN UYGULADIĞI MERİDYEN TERAPİ NEDİR?

Usta oyuncu son dönemde popüler olan Meridyen Terapisini uygulayarak 40 kilo verdi. Bunun üzerine internette bu yöntemin ne olduğu merak konusu oldu. Dyt. Ceren Kaplan konuyla ilgili merak edilenleri Yasemin.com'a aktardı.

Meridyen tipi geleneksel Çin tıbbında yüzyıllardır kullanılan bir yöntemdir. Bedenin enerji kanalları üzerindeki belirli bölgeler ve noktaların akupunktur (iğne batırma), akupressür (el veya parmaklarla basınç uygulama) yapılarak uygulanıyor. Meridyen terapi cihazı ile yapılan masaj, ısı, elektrik veya mıknatıslarla uyarılmaları yoluyla sonuç elde edilen tüm tedavi türlerini kapsıyor.

Meridyen terapi en genel özellikleriyle en başta vücuttaki bozulmuş enerji yeniden dengelenerek Çi enerjisinin gerekli yerlere ulaşmasını sağlar, böylece bedenin kendi kendini iyileştirme gücü aktifleşir.

Halil Ergün meridyen terapi

Halil Ergün meridyen terapi

Aynı zamanda kişinin daha kolay kilo vermesini sağlar. Meridyen terapi yöntemi ayrıca ruhsal sağlığın iyileşmesinde de rol oynuyor. 

Kurtlar Vadisi Güllü Erhan'ın yeni mesleği şaşırttı! Erhan Ufak bakın ne yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi Güllü Erhan'ın yeni mesleği şaşırttı! Erhan Ufak bakın ne yapıyor
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ünlü ikilisi yıllar sonra bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ünlü ikilisi yıllar sonra bir araya geldi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

gym 3 ay önce

yontemi spor klubu gym okadar basit