Sevil Aygün'ün yeni girişimi PRAY'ın yolculuğu başladı!

İş kadını Sevil Aygün'ün yeni girişimi olan PRAY markasının tanıtım lansmanı geçtiğimiz günlerde büyük bir organizasyon ile gerçekleştirildi. Çırağan Sarayı'nda düzenlenen marka lansmanına Sevil Aygün'ün ailesiyle birlikte iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Sevil Aygün'ün uzun emekleri sonucunda faaliyete geçirilen PRAY markası, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen marka lansmanı ile yoğun ilgi gördü. 'Dua etmek' anlamından yola çıkılarak marka haline getirilen PRAY, kullanıcılarına sunduğu özel tasarımlarıyla büyük beğeni topluyor. Sevil Aygün'ün ailesiyle birlikte iş ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin de yer aldığı marka lansmanına ünlü oyuncular Sibel Taşçıoğlu, Wilma Elles ve eşi Mehmet Şah Çelik de katıldı.

Sevil Aygün PRAY

Sevil Aygün PRAY

Seccade, çanta seccade, giysi ve ev aksesuarı gibi ürün çeşitliliğine sahip olan PRAY markası davetliler tarafından beğeni topladı. Ürün portföyünde özel kumaş, özel nakış ve özel baskılar da yer alıyor.

Sevil Aygün PRAY

Sevil Aygün PRAY

"EVLADİYELİK BİR MARKA KAZANDIRMA DİLEĞİYLE..."

Lansmanın açılış konuşması sırasında markanın oluşum sürecinden bahseden Sevil Aygün, aynı zamanda çıkarılan koleksiyonu da tanıttı. Sevil Aygün; "Kendi hayatımızdaki ihtiyaçlardan yola çıkarak markayı oluşturduk. Uzun çalışmalar sonucunda araştırarak, deneyerek, işinde profesyonel zevkli ve detaycı bir ekiple güzel bir yol kat ettik. Çok yorucu ama içimize sinen bir koleksiyon çıkardık. Markamızda emeği geçen herkesin güzel, samimi heyecanları var. Ülkemize kalıcı, başarılı, aranan ve nesilden nesile kalabilecek evladiyelik bir marka kazandırma dileğiyle yola çıkıyoruz." dedi. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0